Prodej rodinného domu, Úvaly, U Výmoly, 148 m2

U Výmoly, Úvaly


15 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 73 868 Kč /měs.

(cena je včetně odměny a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Úvalech

Popis

Hledáte-li pro své bydlení prostorný dvougenerační rodinný dům v klidné lokalitě s dostupností Prahy a kompletní občanskou vybaveností na dosah ruky, nabídka domu v obci Úvaly Vás jistě zaujme. Nabízíme Vám dvoupodlažní dům se dvěma samostatnými jednotkami o dispozicích 3+kk/B, který je z velké části podsklepen, každá z jednotek má přístupný vlastní sklep. Každý z bytů má samostatný vstup, samostatné měření spotřeby vody, elektřinu možné oddělit podružným měřením, vytápění společné plynovým kotlem zn. Vaillant (teplo lze rozdělit po přidání kalorimetrů). Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Nemovitost je po částečné rekonstrukci: rozvody topení v mědi, částečné nové rozvody elektřiny, kompletně zařízené kuchyňské linky vestavěnými spotřebiči a před vysokými náklady za vytápění plynem Vás ochrání plastová okna, nedávno zateplená fasáda a nová střešní izolace. V horní jednotce je navíc osazena klimatizace, která zpříjemní pobyt zejména v letních měsících.

Nákup nemovitosti lze pojmout i z pohledu investice za účelem budoucího pronájmu jednotek. Na pozemku se nachází pergola a parkovací místa pro tři auta. Praktická dispozice jednotlivých podlaží nabízí mnoho úložného prostoru (viz. půdorysy). Dům je z části podsklepen, takže máte k dispozici navíc 57 m2 úložného prostoru. Největší výhodou tohoto rodinného domu, když pomineme jeho dispozici, je lokalita ulice U Výmoly (jedná se o slepou ulici). Lokace domu je klidná s téměř nulovým provozem a protkána všudypřítomnou zelení. Proto se v této oblasti domy téměř vůbec neprodávají a dědí se z generace na generaci.

Úvaly jsou 7,5-tisícové moderní město nabízející kompletní občanskou vybavenost a snadnou dostupnost do centra Prahy, která je zajištěna vlakem. Vlakem jste za 25 minut na Hlavním nádraží v Praze (s intervalem cca 20 minut) a autem jste do cca 20ti minut na Černém Mostě. Úvaly nabízejí řadu možností sportovního a kulturního vyžití, například oblíbené vycházky do Škvorecké obory, jež je chráněna jako přírodní park, či k rybníku Fabrák. Nedaleko domu je nákupní zóna kde najdete: Albert, Planeo elektro, drogerii, Sinsay (textil), lékárnu, Pepco, květinku, tabák, bankomat a mnoho dalších služeb.

Tento dvougenerační rodinný dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorné a komfortní bydlení pro více generací nebo si chtějí optimalizovat nákup rodinného domu s ohledem na budoucí pronájem či chtějí výhodně zainvestovat své finanční prostředky. Pokud máte zájem o prohlídku, kontaktujte realitního makléře, který Vám poskytne další informace a domluví prohlídku nemovitosti. Navíc Vám umíme zařídit i hypotéku pro nákup této či jiné nemovitosti.

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně odměny a právního servisu
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
U Výmoly, Úvaly
ID
00299
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
234 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
278 m2
Plocha zahrady
152 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Nováček

Jaroslav Nováček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Úvalech.

Podobné nabídky