Prodej rodinného domu, Smržov, 71 m2 (ID: 1576289)

Smržov


9 299 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 44 316 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Smržově

Popis

Nabízíme vám ke koupi velmi pěknou novostavbu rodinného domu 4+kk ve Smržově u Smiřic. Jedná se o zděnou stavbu rodinného domu typu bungalov o zastavěné ploše 131 m2, kolaudovanou v roce 2020. V domě byly použity kvalitní materiály, které byly velmi vkusně a nadčasově sladěny.
Dispozice domu je následující: vstupní hala, chodba, koupelna, samostatné WC, technická místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a 2 dětské pokoje. Výhodou tohoto prostorného domu je jeho praktické uspořádání, kdy jsou všechny pokoje přístupné z centrální chodby, dům dále disponuje předsíní s vestavěnými skříněmi a botníky, samostatnou technickou místností, pěknou zastřešenou terasou s horizontálními dřevěnými žaluziemi. V kuchyni je kvalitní linka na míru s vestavěnými spotřebiči ( indukční varná deska, digestoř, myčka, lednice, mikrovlnná a horkovzdušná trouba), v ložnici je i pracovní kout. V koupelně je vana i sprchový kout. Na podlahách je položen vinyl a dlažba.
Vytápění domu je řešeno teplovodním podlahovým vytápěním se zdrojem z tepelného čerpadla typu „vzduch-voda“, dále je možné dům vytápět krbem a teplovzdušnými rozvody v podhledech do jednotlivých pokojů. Celková roční spotřeba energie je pouze 4,5 MWh. Voda je z vlastní vrtané studny, odpady jsou svedeny do jímky. K domu náleží 891 m2 pozemku.
Na zahradě je řada okrasných keřů, trávník a příprava pro stavbu menší dílny se skladem k ukládání sezonních věcí či dřeva. Ve Smržově naleznete přírodní koupaliště a hospodu, další občanská vybavenost je v nedalekých Smiřicích (škola, školka, pošta, praktický i dětský lékař, několik obchodů a restaurací, výborné vlakové spojení do Hradce Králové či Jaroměře atd.). V blízkosti Smiřic je také nájezd na dálnici D11.
Dům je ve výborném technickém stavu a nabízí klidné bydlení v dosahu přírody, a i měst Hradce Králové či Jaroměře.
Pro další informace či sjednání prohlídky volejte makléře. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
9 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Smržov
ID
129317
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
131 m2
Podlahová plocha
71 m2
Plocha nemovitosti
891 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Jiné
Voda
Místní zdroj vody

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Zuzana Urbanová

Bc. Zuzana Urbanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Smržově (okr. Hradec Králové).

Podobné nabídky