Prodej pozemku pro bydlení, Karlovy Vary, Pod Hvězdárnou, 9234 m2

Pod Hvězdárnou, Karlovy Vary


14 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 68 626 Kč /měs.

(provizi hradí prodávající)


Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Nabízíme k prodeji soubor dvou exkluzivních pozemků o rozloze 9234 m2, ideální pro výstavbu velkého reprezentativního domu. Tento pozemek se nachází v prestižní lokalitě Hůrky na okraji Karlových Varů, která je obklopena nádhernými lesy a nabízí klidné a příjemné prostředí pro bydlení.

Pozemek o této velikosti poskytuje dostatek prostoru pro realizaci vašich snů. Lokalita Olšová Vrata je oblíbená a prestižní část Karlových Varů, což zajišťuje vysokou úroveň bydlení. Okolní lesy zajišťují klid a soukromí, což je ideální pro rodinný život nebo relaxaci po náročném dni.

Milovníci golfu ocení blízkost golfového hřiště, které se nachází jen pár minut od pozemku. Pro ty, kteří mají rádi aktivní odpočinek, je zde rychlý přístup do hor, což nabízí skvělé možnosti pro turistiku, cyklistiku a zimní sporty.

Pozemek je mírně svažitý jihozápadním směrem, což je ideální pro využití slunečního svitu po celý den. Vstup na pozemek je z veřejné komunikace, kde jsou také k dispozici inženýrské sítě – voda, elektrika a kanalizace, což usnadňuje budoucí výstavbu.

Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, přírody a sportovního vyžití. Vytvořte si svůj vysněný domov v jedné z nejkrásnějších lokalit Karlových Varů.

Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
14 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Pod Hvězdárnou, Karlovy Vary
ID
57901
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
9234 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karlových Varech.

Podobné nabídky