Pronájem bytu 2+1, Chodov, Vítězná, 54 m2

Vítězná, Chodov


12 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Chodově

Popis

Představuji Vám exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 v oblíbené a klidné části Chodova, na ulici Vítězná. Tento byt je jako stvořený pro páry, které hledají útulný a harmonický domov.
Proč si zamilujete tento byt:
Útulnost a pohodlí: Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí moderní a útulné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma.
Klidné prostředí: Ulice Vítězná je známá svou klidnou atmosférou, která vám umožní uniknout od městského ruchu a užívat si poklidný život.
Ideální pro páry: Rozložení bytu 2+1 je ideálně navrženo tak, aby poskytovalo dostatek prostoru a soukromí pro život ve dvou.
Bydlení na ulici Vítězná vám nabízí nejen klid a pohodu, ale také výbornou dostupnost všech služeb:
Obchody a supermarkety pro vaše pohodlné nakupování.
Možnost nastěhování od 1.10.2024
Neváhejte a staňte se součástí klidné a přátelské komunity na ulici Vítězná. Pronájem: 8000,- Kč
Ostatní platby: 4000,- Kč

Cena
12 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Vítězná, Chodov
ID
884857
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
54 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Rohan

Petr Rohan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Chodově (okr. Sokolov).

Podobné nabídky