Prodej pozemku pro bydlení, Hustopeče, Nádraží Šakvice, 1548 m2 (ID: 1576713)

Nádraží Šakvice, Hustopeče


9 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 891 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hustopečích

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek s objektem s platným stavebním povolením pro nástavbu a celkovou rekonstrukci stávajícího objektu tak, aby vzniknul bytový dům se čtyřmi nadzemními podlažími, 8-mi byty 2+kk a 8-mi byty 1+kk a 19-ti parkovacími místy.

Podle územního plánu se jedná o "plochy smíšené obytné městské (SM)"

Základní údaje rekonstruované a nastavované stavby jsou:
- zastavěná plocha objektu 302 m2
- obestavěný prostor 4 310 m³
- užitná plocha 878 m2
- počet podlaží 4 nadzemní a jedno podzemní
- základní rozměry přístavby: Délka max. 20,435 m Šířka max. 13,70 m

V celé oblasti jsou vybudovány příslušné inženýrské sítě (vodovody, kanalizace, plyn, elektro-kabely, slaboproud, telefon apod.). Řešený objekt je v současné době napojen stávajícími přípojkami na elektrickou energii, dešťovou kanalizaci a sdělovací vedení. Nově bude pro řešený objekt vybudována nová přípojka vody a splaškové kanalizace. Součástí prodeje je vydané povolení k projektové dokumentaci na vrtanou studnu.

Součástí projektové dokumentace je rozpracovaná studie pro druhý bytový dům, větší parkovací plochy a dětské hřiště. K realizaci etapy II. vydal Městský úřad Hustopeče souhlas s možností odkoupit sousední parcely. Podmínkou je SOSBK po vybudování etapy II převod do vlastnictví.

Formou změny stavby před dokončením můžete ještě ledacos změnit a upravit.

V sousedství se nachází stávající čtyř podlažní panelový bytový dům.

Dojezd vlakem 30min na Brněnském hlavním nádraží, vlak Šakvice - Brno jezdí každou hodinu i o víkendu.
V roce 2030 má být spuštěna VRT (vysokorychlostní trať), což cestování ještě zefektivní. https://www.spravazeleznic.cz/vrt/jizni-morava

V okolí se nachází vinařská oblast, bohaté rekreační vyžití pro cyklistiku, koupání, výlety do přírody a vodní sporty u nádrže Nové Mlýny.
Nejbližší občanská vybavenost je v Hustopečích, kde je ZŠ/MŠ, obchody, praktický lékař, pošta, kulturní i sportovní zázemí.

Podrobnosti Vám rádi poskytneme v RK.

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Nádraží Šakvice, Hustopeče
ID
000738
Plocha nemovitosti
1548 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Leoš Pittermann

Ing. Leoš Pittermann

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hustopečích.

Podobné nabídky