Prodej rodinného domu, Smiřice, 144 m2

Smiřice


13 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 62 907 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Smiřicích

Popis

Jak si představujete svůj vysněný dům? Byla by to moderní dřevostavba s nízkými náklady, velikou zahradou a zastřešenou terasou, v poklidu vesnice, ale přitom 4min do města? Tak přesně takovou, a k tomu kompletně vybavenou, Vám nyní představujeme!
 
Jedná se o dřevostavbu v Rodově u Hradce Králové z roku 2017 s dispozicí 4+kk, jejíž vzdušný a prosvětlený interiér nabízí užitnou plochu 144 m². Exteriér vyniká zastřešenou terasou o ploše 88m2 a hned dvěma balkóny o celkové ploše 8m2 a 32m2. Na pozemku o rozloze 1 137 m² najdete mimo dům samotný také dvě zastřešená parkovací místa, zahradní jezírko, studnu s pitnou vodou, zahradní domek o užitné ploše 24m2, zapuštěnou trampolínu a nebo horolezeckou stěnu. Pokud ve Vašem aktuálním bydlení postrádáte příležitosti k volnočasovému vyžití, zde je rozhodně postrádat nebudete Vy ani Vaše děti!
 
Interiér domu se skládá ze vstupní chodby s vestavěnou šatní skříní, technické místnosti, dvou koupelen, dětského pokoje, „kanceláře“, ložnice s walk in šatnou a v neposlední řadě prostorného obývacího pokoje s krbovými kamny spojeného s kuchyní, řešenou formou ostrůvku, spíží a jídelnou. Příjemnou zprávou je, že do prodeje jde dům kompletně vybavený tak, jak můžete vidět na fotografiích, a to včetně všech spotřebičů i nábytku. Stačí si tedy zabalit osobní věci a bydlet můžete prakticky okamžitě.

Celý dům zaplavuje denní světlo skrze velkoformátová okna orientovaná na jih. Slunce si můžete plnými doušky dopřávat na zahradě se vzrostlou zelení nebo u jezírka. A když Vás náhodou pobyt na něm omrzí, můžete se schovat do stínu na rozlehlou krytou terasu, která je jako dělaná na trávení volného času u grilu s rodinou a přáteli.

Co Vás rozhodně potěší je fakt, že při projektování tohoto domu se opravdu myslelo na všechno. Pro zajištění Vašeho pohodlí zde naleznete například důmyslný změkčovač a filtr vody pro celý dům, podlahové vytápění v obou koupelnách, zabezpečovací systém Jablotron, elektrické ovládání příjezdových vrat i předokenních rolet a v neposlední řadě fotovoltaické panely, které ve spojení s tepelným čerpadlem zajišťují vytápění v celém domě. To vše zabalené v pasivním standardu s náklady na provoz 4500Kč za měsíc!

Rodov se nachází pouhé 2min od nájezdu na dálnici a veškerá občanská vybavenost je na dosah do 7min buď v Hradci Králové, Jaroměři a nebo za 4 min ve Smiřicích. Pokud Vás ale zastihne mlsná, přímo v Rodově najdete i malé bistro s kavárnou.

Cena
13 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Smiřice
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1137 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Mizera

Michal Mizera

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Smiřicích.

Podobné nabídky