Prodej rodinného domu, Přerov nad Labem, 65 m2

Přerov nad Labem


8 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 414 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Přerově nad Labem

Popis

Rodinný dům v klidné ulici v Přerově nad Labem představuje kombinaci tradičního venkovského stavení s moderním pohodlným bydlením. Dům z roku 1925 prošel v průběhu posledních let (2015 – 2024) rekonstrukcí spodního patra. Na další úpravy domu, především na přestavbu podkroví a na zateplení domu, je vypracován projekt (v hodnotě cca 100 tisíc Kč) s platným stavebním povolením, který je součástí prodeje. Zároveň lze na tuto další rekonstrukci domu čerpat státní dotace v předpokládané výši 1 milion Kč. Dům stojí na pozemku o rozloze 832 m2, z čehož 381 m2 činí zastavěná plocha a nádvoří, 451 m2 připadá zahradě. V současnosti je dispozice obytné části 2+1 o ploše 65 m2 (obývací pokoj, ložnice, kuchyň, záchod a koupelna), na obytnou část navazují dvě technické místnosti/dílny a pergola. Po rekonstrukci je plánovaná obytná dispozice 5+1 o celkové podlahové ploše 215 m2. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě (elektřina, veřejný vodovodní řad, plynovod, kanalizace), na pozemku je také kopaná studna. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Současné vybavení interiéru může být součástí prodeje, pokud o to bude mít nový majitel zájem. Přerov nad Labem je skvěle fungující obec s bohatým společenským děním. Je zde mateřská a základní škola, spousta volnočasových aktivit, lékař, pošta, obchody s potravinami atd. Atmosféru místa dokresluje zámek, skanzen lidové architektury, Labe a lesy v okolí. Dobrou dopravní dostupnost zajišťují autobusy do okolních měst jako jsou Čelákovice, Lysá nad Labem, Český Brod a také přímý spoj do Prahy (31 minut na Černý Most). Autem po D11 trvá cesta na Černý Most pouze 15-20 minut.

Pojďte si s námi dům i zahradu prohlédnout, poslechnout si více podrobných informací a nahlédnout do projektu rekonstrukce domu.

Cena
8 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Přerov nad Labem
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
832 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iva Richterová

Iva Richterová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přerově nad Labem.

Podobné nabídky