Prodej rodinného domu, Jirny, K Lesu, 164 m2

K Lesu, Jirny


28 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 133 440 Kč /měs.

(K okamžitému nastěhování. Neváhejte kontaktovat makléře.)


Regionální dodavatelé v Jirnech

Popis

Rodinná realitní kancelář Tři bratři – Svoboda reality si Vám dovoluje nabídnout rodinný dům 6+KK+jídelna o velikosti 164 m2 v Jirnech u Prahy. Je-li pro Vás důležitá kvalita, komfort a hledáte-li maximální soukromí pro svou rodinu, uchvátí Vás jedinečná zahrada se všemi svými zákoutími a promyšlená tak, aby naplnila všechny odpočinkové potřeby, ať už rodinné, dětské, či společenské.

Celková plocha pozemku čítá 1927 m2. V blízkosti domu je hostovský dům s dispozicí 2+1, který by však velice dobře sloužil třeba pro rodiče, či dospívající děti. Na vzrostlé a pečlivě udržované zahradě je k dispozici vybavená venkovní kuchyň pro zahradní akce, vinný sklípek, zastřešený bazén o rozměrech 4 x 8 m, s hloubkou 1,7 m, zahradní domek, sklad zahradního a sportovního vybavení, udírna, hřiště pro míčové sporty, venkovní posilovna ale i velké jezírko s filtrací, vodopádem, UV lampou a vzduchováním, které lze rozdělit pro různé druhy ryb.

Dům má v přízemí obývací pokoj s průchozí kuchyni a prosklenou jídelnu. Díky vysokému prosklení a klidnému pohledu do zahrady lze využít nejen jako jídelna, ale například jako dětská herna, či kreativní ateliér. V přízemí je dále pracovna s šatními skříněmi, velká technická místnost, ale i menší sklad pod schodištěm.

V prvním patře jsou tři pokoje, koupelna a samostatná relaxační místnost, dostatečně prostorná pro instalaci vířivé vany. Pohodovou atmosféru navodí i plynový krb.

Uvádím částečný výčet vybavení, které tento dům odlišuje od ostatních: podlahové topení Rehau, klimatizace Sencor, centrální vysavač Beam, který má vývod i před dům pro vysávaní vozu, rozvody TV ve všech pokojích a ve dvou pokojích domácí kino, ozvučení domu (10 reproduktorů), vyvíječ páry Tylo, obklady domu cihlou Brickland, vnitřní obklady Ceramica Serenissima, sanita a baterie Laufen, Huber – Victorian, kuchyně Hanák, spotřebiče AEG, alarm Jablotron, vnitřní dveře z masivu, zavlažovací systém Hunter.

Vše ostatní Vám rád povím a předvedu osobně, proto mě neváhejte kontaktovat právě nyní.



Cơ quan bất động sản gia đình Tři bratři - Svoboda Reality tự hào cung cấp cho bạn một ngôi nhà gia đình 6+phòng ngủ+phòng ăn rộng 164 m2 ở Jirny gần Praha. Nếu chất lượng và sự thoải mái là quan trọng đối với bạn và nếu bạn đang tìm kiếm sự riêng tư tối đa cho gia đình mình, thì bạn sẽ bị quyến rũ bởi khu vườn độc đáo với tất cả các ngóc ngách, được thiết kế theo cách có thể đáp ứng mọi nhu cầu thư giãn. gia đình, con cái hay xã hội.

Tổng diện tích khu đất là 1927 m2. Gần nhà là một nhà khách có cách bố trí 2 + 1, tuy nhiên, sẽ phục vụ rất tốt cho các bậc cha mẹ hoặc trẻ em ở tuổi vị thành niên. Trong khu vườn trưởng thành và được chăm sóc cẩn thận, có nhà bếp ngoài trời được trang bị đầy đủ tiện nghi cho các sự kiện trong vườn, hầm rượu, hồ bơi có mái che kích thước 4 x 8 m, độ sâu 1,7 m, nhà vườn, phòng chứa đồ làm vườn và dụng cụ thể thao. , nhà hút thuốc, sân bóng thể thao, phòng tập thể dục ngoài trời, ngoài ra còn có ao lớn có hệ thống lọc....

Cena
28 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K okamžitému nastěhování. Neváhejte kontaktovat makléře.
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
K Lesu, Jirny
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1927 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Svoboda

Martin Svoboda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jirnech.

Podobné nabídky