Prodej bytu 2+kk, Praha - Chodov, Brodského, 42 m2

Brodského, Praha 4 - Chodov


5 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 164 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dvoupokojový byt po rekonstrukci v roce 2021, který nad rámec svých 42 m2 nabízí příjemný benefit v podobě lodžie (6 m2, nyní zahrnuta do plochy). K tomu sklep, umístění na skvělém místě na kraji sídliště a to v domě, který je kompletně revitalizovaný a ukázkové udržovaný. Ideální mix pro ty, kdo hledají hodně muziky za rozumné peníze.

Hlavní místnost bytu s lodžií je stejně jako sousední kuchyně orientovaná na západ, díky velké odstupové vzdálenosti (38 m) od protějšího domu je byt světlý, na čemž se podepisuje také umístění ve vyšším, osmém podlaží domu. Hlavní místnost bytu nabízí 18 m2, kuchyně s jídelnou pak 10 m2. V té je umístěná nová kuchyňská linka.

Prostorná chodba (10 m2) umožňuje umístění větších šatních skříní (dvě pozice obsazené, jedna volná). WC je od koupelny oddělené, vybavena je větším zděným sprchovým koutem. K bytu náleží taktéž sklep (1 m2), který není v suterénu, ale ve vyšším podlaží mezi byty.

V rámci rekonstrukce byla ponechána část původních rozvodů elektřiny, zbytek bytu byl předělán vč. zděného jádra. Školka i školka se nachází společně se supermarketem doslova za rohem, autobus je vzdálen 150 m s dostupností metra v rámci jednotek minut. Největší radost však udělá stejně hromada zeleně, která se nachází po boku domu a pokračuje až k hostivařskému lesoparku. Pokud vás o bytě zajímá více detailů, rád vám pošlu odkaz na web s širším popisem, plánkem a podobně.

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Brodského, Praha 4 - Chodov
ID
26955
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.

Podobné nabídky