Prodej rodinného domu, Pyšely, K Pivovaru, 221 m2 (ID: 1578380)

K Pivovaru, Pyšely


15 200 000 Kč
HYPOTÉKA od 72 439 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Pyšelích

Popis

Nabízíme k prodeji velmi hezký, prostorově velkoryse řešený rodinný dům s garáží, s dispozicí 5+1, užitnou plochou 221m², stojící na pozemku o rozloze 1124m². Zastavěná plocha domu je 154m², plocha zahrady 970m².

Dispozice:
1. NP
Obývací pokoj 39,7m²
Kuchyně 11,4m²
Spíž 2,3m²
Pokoj 11,8m²
Hala 7,3m²
Koupelna 7,9m²
Chodba 3,9m²
WC 2,3m²
Zádveří 4,9m²
Garáž 23,7m²

2. NP:
Pokoj 20,3m²
Pokoj 25,9m²
Pokoj 29,5m²
Koupelna 10,9m²
Chodba 3,9m²
Balkon 15,7m²

Poté, co vstoupíte do domu, vás mile překvapí jeho vzdušnost. Je to nejen velkorysým řešením prostoru, ale také krásnou italskou dlažbou, která je jak v celém přízemí domu, tak v horní chodbě a koupelně. K dokreslení útulné atmosféry slouží krb v obývacím pokoji. Kuchyň, u které se nachází praktická spíž, je vybavena kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů.
Pokoj, který naleznete v přízemí, můžete využít například jako pracovnu a mít tak denní místnosti v přízemí domu a horní patro ponechané na spaní. Pokoje v 1. patře jsou opět velmi prostorné. Dva z nich mají přístup na balkon. Podlahy v pokojích jsou vinylové. Na všech oknech jsou žaluzie. Koupelny jsou zařízeny od Villeroy & Boch.


Dům byl postaven v r. 2019. Energetická třída C. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel + podlahové topení. Náklady na plyn jsou 3.500,- Kč měsíčně. Zálohy na el. 2.000,- Kč, na vodu 800,- Kč. Dům je střežen kamerovým záznamovým systémem od firmy Jablotron. Na pozemku se nachází přístřešek pro 2 auta a krásná upravená zahrada se skleníkem a vzrostlými stromy. Jak příjezdová brána, tak garáž jsou na dálkové ovládání. Voda je z řádu a odpad je řešen kanalizací.


Pyšely se nachází ve Středočeském kraji, ve středním Posázaví v okrese Benešov, asi 15 km jihovýchodně od okraje Prahy a 10 km severně od Benešova. V Pyšelích je vlaková stanice s přímým spojem na Prahu i Benešov. Autem: nájezd na dálnici je cca 7 km a cesta do Prahy Vám nezabere více, jak půl hodiny. V Pyšelích naleznete obecní úřad, poštu, ordinace praktických lékařů pro děti i pro dospělé, ZŠ, dvě MŠ, mateřské centrum, prodejny potravin, restaurace, dětská hřiště. Veškerá infrastruktura je pak v 15 min. vzdáleném Benešově. Zasportovat si můžete v TJ Sokol Pyšely, či zahrát fotbal v SK Pyšely. Milovníky golfu potěší 18 jamkové hřiště Loreta Golf Club s příjemnou restaurací, které bylo několik let vyhlášeno "Golfovým hřištěm roku". Milovníky procházek v přírodě zas nadchne okolí, které nabízí rekreační vyžití.


Přijeďte se podívat a přesvědčit se, jak je tu krásně. S financováním vám rádi pomůžeme. Těším se na viděnou s vámi v Pyšelích v ul. K Pivovaru. Vaše makléřka Zdenka Chloubová

Cena
15 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
K Pivovaru, Pyšely
ID
20247
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
221 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
1124 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeňka Chloubová

Zdeňka Chloubová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pyšelích.

Podobné nabídky