Pronájem bytu 3+kk, Praha - Háje, Emilie Hyblerové, 65 m2

Emilie Hyblerové, Praha - Háje, Praha 4


24 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(poplatky 4.700,- Kč/měsíc/3 osoby + zálohové platby na elektřinu)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Zprostředkujeme Vám pronájem moc pěkné bytové jednotky 3+kk, o užitné ploše 65 m2, včetně plochy balkonu 3,3 m2, nacházející se v 2. patře třípatrového bytového domu bez výtahu, umístěného na konci klidné a slepé ulice Emilie Hyblerové, Praha 4 – Háje.

Bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukci. Vstupem do bytu se ocitnete v předsíni ( 9,3 m2 ), z které se po levé straně vstupuje do obývacího pokoje ( 16 m2 ), který je zároveň dominantním prostorem bytové jednotky. Z obývacího pokoje se vstupuje do dětského pokoje ( 12,1 m2 ). Obývací pokoj je částečně zdí propojen s kuchyňským koutem ( 8,6 m2 ), kde je umístěna kuchyňská linka s barovým pultem, vyrobena na míru včetně vestavěných spotřebičů ( sklokeramická varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, americká lednice). Z předsíně se po pravé straně vstupuje do spojovací chodbičky, z které je vstup do samostatné toalety ( 0,8 m2 ) a koupelny ( 2,6 m2 ) s vanou, umývadlem se zrcadlem. Na konci chodbičky se nachází ložnice ( 10,8 m2 ) se vstupem na balkon ( 3,3 m2 ).

Bytová jednotka se k pronájmu nabízí částečně vybavená, v obývacím pokoji bude novým nájemníkům k dispozici obývací stěna s policemi, v dětském pokoji je vestavěná skříň s možností odkoupení postele a psacího stolu. V předsíní je velmi prostorná vestavěná skříň, v ložnici je k dispozici manželská postel, bez matrací a vestavěná skříň. V koupelně je umístěna prostorná třídílná skříň. Na podlaze všech pokojů, včetně kuchyňského koutu, je položena plovoucí laminátová podlaha, na podlaze koupelny a toalety je keramická dlažba. Orientace obývacího pokoje s kuchyňským koutem a dětského pokoje je na severozápad, ložnice na jihovýchod. V bytové jednotce je možnost zavedení kabelové televize a internetu. V domě je možnost využít prostory kolárny.


Občanská vybavenost je v této lokalitě na velmi dobré úrovni, v docházkové vzdálenosti se nachází mateřská školka, základní škola, poliklinika, dětské hřiště, pošta, lékárna, nebo obchodní centrum Háje s dostatečným množstvím obchodů. Ve volném čase je možnost vyrazit rovnou z vlastního domova do nefalšované přírody na procházku do lesoparku Hostivař s největším přírodním koupalištěm v Praze, nebo do Miličovského lesa třemi rybníky. Rovněž dopravní dostupnost je na vynikající úrovni, jenom 3 min. pěšky je vzdálená stanice metra ,,C“ Háje, nebo 2 min. pěšky se nachází zastávka autobusu Poliklinika Háje ( Bus č. 203 ). Parkování je možné v ulici Emilie Hyblerové, v okolních ulicích, nebo hned za domem na velkém parkovišti Anežky Malé v bezprostřední blízkosti obchodního centra Háje.


V případě, že máte zájem o pronájem velmi pěkné a částečně vybavené bytové jednotky, po kompletní rekonstrukci a to vše s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností, tak Vám pronájem této bytové jednotky vřele doporučuji. Nájem činí 24.500,- Kč + poplatky 4.700,- Kč, plus zálohové platby na elektřinu a internet, které si nájemník převede na sebe.

Cena
24 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
poplatky 4.700,- Kč/měsíc/3 osoby + zálohové platby na elektřinu
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Emilie Hyblerové, Praha - Háje, Praha 4
ID
918802
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír  Ullmann

Vladimír Ullmann

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky