Prodej rodinného domu, Malé Přítočno, Kladenská, 150 m2

Kladenská, Malé Přítočno


5 661 360 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 980 Kč /měs.

(Rodinný dům 4+1, garáž, zahrada v Malém Přítočně)


Regionální dodavatelé v Malém Přítočnu

Popis

Hledáte dům k rodinnému bydlení nebo k rekreaci blízko přírody, ale přitom na dosah do Prahy a Kladna, pak je tato nemovitost právě pro vás. Zvu vás na prohlídku rodinného domu 4+1 s garáží a zahradou ve středočeské vesnici Malé Přítočno, která leží mezi městy Unhošť a Kladno u nájezdu na dálnici D6. Dům prošel v letech 2003-2006 částečnou rekonstrukcí (střecha, výměna oken za plastová, vchodové dveře, zateplení fasády, plynový kotel a radiátory) a nabízí bydlení ve dvou nadzemních podlažích domu. Do domu se vchází přistavěnou verandou, na kterou navazuje prostorná hala která vás zavede do ostatních místností a do podkroví. V přízemí se nachází obývací pokoj s průchodem do ložnice a jeden samostatný pokoj přístupný z haly. Dále koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Je zde i místnost s plynovým kotlem, kuchyně se špajzkou a technická místnost s darlingem, díky kterému je v domě využívána voda ze studny. V podkroví je nyní vybudován jeden pokoj o výměře necelých 15 m2. Podkrovní místnost má okno na západ. V celém domě jsou plastová okna s izolačním dvojsklem. Podlahy v domě jsou betonové, někde opatřeny dlažbou, jinde kobercem bez izolace. Stropy jsou rákosové. Elektřina je v hliníku. Dům není podsklepen. Dům je obyvatelný, ale pro vyšší komfort bydlení doporučujeme rekonstrukci interiéru.
Pozemek okolo domu je vydlážděn, u vstupu do domu jsou dva schody.
Na dům navazují zděné kůlny a je zde samostatě stojící garáž. Vjezd na pozemek je po betonové dlažbě, vjezdová vrata jsou kovová. Za domem je zahrada 150 m2 s orientací na jih s okrasnými keři, zde je umístěna i jímka. Obec Malé Přítočno nemá zatím vybudovánu obecní kanalizaci. Malé Přítočno a vedlejší Velké Přítočno mají dobrou občanskou vybavenost. Ve Velkém Přítočně je ZŠ a MŠ, rodinného typu, Jednota, fotbalové a multifunkční hřiště, taktéž v obci Dolany, která sousedí s Malým Přítočnem. Nájezd na dálnici D6 je od domu 1 km jízdy autem. V okolí domu jsou turistické trasy a cyklotrasy, dětské hřiště, vlaková zastávka Unhošť 400 m, autobusová zastávka 200 m, pole, louky, lesy. Lékaři a supermarkety jsou v Kladně a Unhošti. V následujících letech se plánuje výstavba obchvatu mimo hlavní tah vesnicemi. Dům je vhodný pro rodiny s dětmi k trvalému bydlení, ale i pro rekreaci. PENB se zpracovává, proto zatím třída G. Pro více informací a domluvení prohlídky mi prosím zavolejte. Budu se těšit na setkání s vámi!
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107321.

Cena
5 661 360 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Rodinný dům 4+1, garáž, zahrada v Malém Přítočně
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Kladenská, Malé Přítočno
ID
N107321
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
437 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iveta Petráčková

Iveta Petráčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Malém Přítočnu.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky