Prodej rodinného domu, Kladno, Havířská, 102 m2

Havířská, Kladno


5 780 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 546 Kč /měs.

(Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK)


Regionální dodavatelé v Kladně

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Kladně, ul. Havířská 1412.

Dispozice domu 3+1 je rozložena do obou podlaží domu. Nad 2. NP se nachází prostorná půda, které lze využít pro pozdější bydlení, případně vybudování druhé bytové jednotky. Prostor půdy může být tak atraktivní možností pro zvětšení obytné plochy a zvýšení hodnoty nemovitosti.
Střecha prošla v roce 2010 zásadnější rekonstrukcí. Rozvod elektřiny je částečně v mědi, topení je ústřední plynové. Okna jsou plastová a poskytující dostatek přirozeného světla do interiéru. Součástí domu je garáž pro jedno auto s dostatkem úložného prostoru. Dům je částečně podsklepen a je napojen na všechny inženýrské sítě (voda, plyn, kanalizace, elektřina).

Havířská ulice se nachází v centru města. V její blízkosti se nachází různé obchody, restaurace a služby. Lokalita je skvěle dostupná jak pěšky, tak i městskou hromadnou dopravou. Nachází se kousek od tradiční čtvrti Podprůhon. To je historická a malebná čtvrť v Kladně, která je známá svou unikátní atmosférou a architekturou.

Dům je vhodný pro rodinné bydlení, tak i bydlení dvougenerační nebo vybudování dvou samostatných bytových jednotek.

Cena
5 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Havířská, Kladno
ID
0023-NP08151
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
103 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Hotový

Josef Hotový

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky