Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Na Horizontu, 202 m2 (ID: 1578740)

Na Horizontu, Vysoký Újezd


17 899 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 301 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vysokém Újezdu

Popis

Prodej rodinného domu ve Vysokém Újezdu – Dům Tania (5+kk)

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí prestižního projektu ve Vysokém Újezdu – rodinný dům Tania z 3. etapy výstavby moderních rodinných domů. Tento dům o dispozici 5+kk s celkovou užitnou plochou 201,63 m² a velkorysým pozemkem o rozloze 831 m² je ideálním domovem pro ty, kteří hledají prostor, pohodlí a propojení s přírodou, a zároveň ocení blízkost města a prestižní golfové hřiště.

V přízemí domu vás přivítá prostorný a světlý obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, technická místnost, koupelna a pracovna. V horním patře se nachází dvě dětské ložnice, koupelna a hlavní ložnice s velkou šatnou. Díky zvýšené atice můžete v horním patře počítat s nadstandardními vysokými stropy, které dodávají interiéru vzdušnost a jedinečný pocit otevřenosti.

Dům je připraven v provedení Shell & Core, což vám umožňuje navrhnout a dokončit interiér zcela podle vašich představ. Exteriér je kompletně dokončen – fasády, okna, dveře i venkovní povrchy jsou hotové. Interiér je připraven k realizaci dle vašeho vkusu: omítnuté stěny, železobetonové schodiště a veškeré inženýrské sítě již přivedené.

Technologicky je dům připraven na budoucnost: vytápění tepelným čerpadlem, příprava na fotovoltaiku, nabíječku pro elektromobily i zabezpečovací systém.

Standardni cena: 18.399.000 Kč
Akční sleva: 500.000 Kč při podpisu smlouvy do 30.10.2024, takže Vás nyní dům vyjde pouze na 17.899.000 Kč!

Tento dům vám poskytne nejen skvělý prostor pro život, ale také blízkost přírody, golfového hřiště a veškeré občanské vybavenosti. Je to ideální místo pro rodinný život s důrazem na pohodlí, styl a budoucnost.

Uvedené fotografie a video jsou pořízeny z vedlejšího (již prodaného) domu stejného typu Tania, konkrétně RD26, který má stejné dispozice.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
17 899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
4000kč
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Na Horizontu, Vysoký Újezd
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
202 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
831 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Štěpán Hladký

Štěpán Hladký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).

Podobné nabídky