Prodej pozemku pro bydlení, Strážov, 918 m2

Strážov


2 019 600 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 625 Kč /měs.

(cena včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK)


Regionální dodavatelé v Strážově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Objevte svůj vlastní kousek ráje ve Strážově na Šumavě. Tento skvostný stavební pozemek o celkové výměře 918 m² představuje dokonalé spojení klidu venkova a moderního komfortu, kterého se už nikdy nebudete chtít vzdát. Nachází se na okraji malebné obce, což znamená, že si můžete užívat soukromí, které vám poskytne klidné prostředí, zatímco vás každý den okouzlí dechberoucí výhledy na okolní přírodu. Je to, jako by se krása Šumavy zhmotnila přímo před vaším budoucím obývákem.

S rozložením pozemku si nemusíte dělat starosti – je ideálně připravený pro realizaci vašich stavebních snů. Na jeho hranici, přímo v silnici, jsou k dispozici všechny potřebné inženýrské sítě: voda, kanalizace a elektřina. To znamená, že se můžete okamžitě ponořit do plánování svého nového domova bez zbytečných technických složitostí. A pokud se obáváte, že budete muset zahřívat večeři na ohni, nebojte se. Plyn je k dispozici jen o kousek dál, takže všechny vaše moderní vymoženosti budou fungovat bez problémů.

Strážov na Šumavě je nejenom nádherným koutem České republiky, ale také místem, kde si můžete užít zdravý a aktivní životní styl. Obec je obklopena přírodními krásami, které přímo vybízejí k procházkám, turistikám či cyklistickým výletům. Je zde škola, školka, restaurace, obchody, pošta apod. Navíc zde najdete přátelskou komunitu, která vás přijme s otevřenou náručí – ideální pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném útočišti.
Takže pokud sníte o domově, který nabízí harmonii přírody a komfortu, tento pozemek je přesně to, co hledáte. Přijďte se sami přesvědčit – a kdo ví, možná najdete místo, kde budete chtít strávit zbytek svého života. A pokud ne, vždy si můžete vychutnat krásný den v srdci Šumavy.

Pokud se Vám zdá snad výměra pozemku nedostačující, v nabídce máme ještě sousední pozemek o výměře 1286 m². Ev. číslo: 26824.

Cena
2 019 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Strážov
ID
26824
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
918 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Bukovjan

Roman Bukovjan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Strážově.

Podobné nabídky