Prodej bytu 3+kk, Praha - Strašnice, Novostrašnická, 96 m2

Novostrašnická, Praha 10 - Strašnice


13 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 337 Kč /měs.

(Uvedená cena je včetně veškerých právních služeb a včetně zprostředkovatelské odměny)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní, zajímavý a velmi prostorný byt 3+1 s podlahovou plochou 95,7 m², který se nachází ve. 3 patře (2. nadzemní podlaží) pětipatrového bytového domu v žádané lokalitě Praha 10 – Strašnice, ulice Novostrašnická. Byt je vyklizený, nabízí se bez kuchyňské linky, což je perfektní příležitost vytvoření nového domova dle vlastních představ.

Byt nabízí vstupní halu s chodbou, pokoje se samostatnými vchody, prostorný obývací pokoj se vstupem na balkon, samostatný kuchyňský kout, ložnici se vstupem na druhý balkon, dětský pokoj (tato místnost je vhodná také jako další ložnice, anebo pracovna) dvě samostatné WC, dvě koupelny, jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem, a prostorný výklenek v chodbě, který byl využíván jako šatna. Vnitřní příčku mezi kuchyňským koutem a obývacím pokojem lze vybourat a vytvořit si tak moderní otevřený prostor – propojení kuchyně a obývacího pokoje. Byt má plastová okna, která zajišťují dostatek denního světla a dobrou tepelnou izolaci. Podlaha v kuchyni je objednána a bude majitelem zajištěna její pokládka.

Byt je vytápěn plynovým kotlem, který je umístěný v koupelně se sprchovým koutem a zajišťuje i ohřev vody. Velmi nízké měsíční náklady.

Jednou z hlavních předností tohoto bytu je jeho poloha. Dům se nachází ve velmi klidné ulici, s dostatečnými parkovacími místy. Okna bytu jsou směřována na západ, 3 minuty chůze je zastávka MHD na metro Skalka, což poskytuje rychlou a pohodlnou dostupnost do centra Prahy a dalších částí města. V okolí bytu naleznete kompletní občanskou vybavenost – dětská hřiště, mateřské školky, knihovnu a lékárnu, supermarket, a další obchody, stejně jako různé restaurace a kavárny. Lokalita je klidná, přesto nabízí veškeré služby v docházkové vzdálenosti.

Byt je možné financovat hypotéčním úvěrem, s jejímž zajištěním ochotně pomůžeme za výhodných podmínek. Pro sjednání termínu prohlídky mne prosím kontaktujte.

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně veškerých právních služeb a včetně zprostředkovatelské odměny
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Novostrašnická, Praha 10 - Strašnice
ID
0259-NP01115
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
96 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jitka Špillerová

Ing. Jitka Špillerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 10.

Podobné nabídky