Prodej bytu 4+1, Žatec, Svatováclavská, 88 m2

Svatováclavská, Žatec


3 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 203 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rádi byste našli nové bydlení pro svou rodinu? Oceňujete prostor a hledáte místo, kterému budete nově říkat domov?

Dovolnte mi Vám představit prostornou bytovou jednotku o dispozicí 4+1 o celkové výměře 88 m², situovanou v ulici Svatováclavská v Žatci. Jednotka se nachází ve 2 podlaží cihlového domu. Tento byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí a disponuje velkorysou vstupní chodbou, kuchyní vybavenou kuchyňskou linkou, dále světlým obývacím pokojem, který poskytuje dostatek prostoru nejen pro pohodlné posezení, ale též pro jídelní kout. Díky otevřenému uspořádání je zajištěn dostatečný přísun denního světla, což vytváří příjemnou atmosféru pro každodenní rodinný život i společenská setkání. Obývací pokoj je navíc propojen s další místností, kterou lze flexibilně využít například jako pracovnu či šatnu. Prostor je nyní otevřen, avšak jednoduchou příčkou zde může vzniknout pokoj samostatný.

V bytě se dále nachází dva samostatné pokoje, které nabízí další možnosti využití – jeden může sloužit jako hlavní ložnice a druhý jako dětský pokoj nebo pokoj pro hosty, dle individuálních potřeb. Koupelna je vybavena prostornou rohovou vanou a toaletou. V bytě se dále nachází balkon, jež poskytuje prostor pro sušení oděvu.

Pro Vaši lepší představivost přikládám 2D a 3D půdorysy nemovitosti. Zároveň vizualizace jednotlivých místností pro představu, jak by Vaše budoucí bydlení mohlo vypadat.

Technické parametry: Rozvody elektřiny - měď, rozvody topení - měď, byt je vytápěn plynovým kotlem, rozvody vody jsou v plastu.

Součástí bytu je rovněž sklepní kóje, která poskytuje další praktický úložný prostor. Bonusem je možnost využití dvoru za domem, kde můžete parkovat své vozidlo. Parkování je zároveň možné i před domem.

Byt se nachází v lokalitě s vynikající dostupností občanské vybavenosti, kde máte na dosah školu, školku i obchodní zařízení. Zároveň nabízí bohaté možnosti volnočasových aktivit – paddleboarding na řece Ohři, inline bruslení, běh či cyklistiku na malebné cyklostezce vedoucí podél řeky. Pro milovníky procházek a relaxace je ideální nejen blízkost řeky, ale též městský park, nacházející se ihned v blízkosti domu.

Pro bližší informace či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Naši finanční poradci Vám rádi pomohou s řešením financování této nemovitosti.

Budu se na Vás těšit.

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Svatováclavská, Žatec
ID
0032-NP08793
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Žatci (okr. Louny).

Podobné nabídky