Prodej zahrady, Kostelec u Holešova, 548 m2 (ID: 1579740)

Kostelec u Holešova


399 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 1 902 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kostelci u Holešova

Popis

Pro milovníky přírody nabízíme exkluzivně moc hezký pozemek - zahradu na okraji vzrostlého dubového lesa v lokalitě Kostelec u Holešova/Karlovice. Pozemek je velmi mírně svažitý, aktuálně v levé části osázený ovocnými stromy, oplocený s bránou a po dohodě možnost napojení na vodovod a elektřinu. K pozemku je přístup po lesní cestě od kostelecké myslivny. Velikost a tvar pozemku je vhodný k umístění tiny house nebo modulární stavby do 50 m2 pro soukromé účely bez stavebního povolení. Zahrada je udržovaná a v krásném stavu, připravená na nového majitele. Využijte této nabídky a domluvte si u nás prohlídku, nebudete litovat. Klidné místo pro chvíle odpočinku a výlety po okolí.
Zahrada je zapsána v LV 1122 s parcelním číslem 578/10 k.ú. Kostelec u Holešova.
Zastupujeme majitele, neplatíte nám tedy žádnou provizi, Zajístíme rychlý a bezproblémový prodej - příprava kupní smlouvy a ostatních právních služeb je samozřejmostí.

Cena
399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Kostelec u Holešova
ID
KARLOVICEZAH
Plocha užitná
548 m2
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
548 m2
Komunikace
Neupravená

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Jedlička

Alexandr Jedlička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Kostelci u Holešova.

Podobné nabídky