Prodej bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Čakovická, 49 m2

Čakovická, Praha 9, Vysočany


2 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 246 Kč /měs.

(+ Anuita 5 026 712,- ve splátkách 27 558,-)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k převodu byt 2+kk o celkové velikosti 49,2 m² v projektu společnosti FINEP - Nad Krocínkou. Nachází se v dobré dostupnosti na metro Prosek, v ulici Čakovická. Součástí bytu je balkón o výměře 6,6 m². Byt se nachází v budově B3.

Nemovitost je prodávána prostřednictvím převodu smlouvy za částku 2.150.000,- Kč. V ceně bytu není zahrnuto garážové stání a sklep, které jsou k dispozici za dodatečný poplatek.

Termín dokončení stavby: 05/2025.

Byt je situován ve 4. NP (z celkových 5) a je v družstevním vlastnictví. Okna a balkón jsou orientovány na východ. Byt je vybaven dveřmi a standardním provedením koupelny.

Prakticky uspořádaný byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice (k pronájmu). V současné době je projekt ve fázi výstavby. Nový vlastník má čas zvolit si zařizovací předměty, kuchyňskou linku, povrchy a vybrat si vnitřní barevnost bytu. Atraktivní bydlení doplňuje skvělá poloha domu, v přímé blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací - jen 5 min. od nákupního centra Letňany.

V docházkové vzdálenosti je mnoho možností k relaxaci a sportu - například Park Přátelství na Proseku nebo nově zrekonstruovaný Ďáblický háj. Výborné dopravní spojení do města: 5 min. chůze na MHD/metro C, zast. Prosek. Lokalita je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak za účelem pronajímání. Skvělá investiční příležitost.

Prohlídky možné po dohodě. Financování nemovitosti pro vás zajistíme. Výhodné úrokové sazby, maximální rychlost při vyřízení úvěru. Pro více informací mě prosím kontaktujte na uvedeném formuláři nebo telefonicky kdykoliv PO-NE od 8.00 - 20.00h. Speaking English.

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ Anuita 5 026 712,- ve splátkách 27 558,-
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Čakovická, Praha 9, Vysočany
ID
2084
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Patro
4. z 5
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Nízkoenergetický

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kryštof Hrala

Kryštof Hrala

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky