Pronájem bytu 1+1, Kladno, Sevastopolská, 32 m2 (ID: 1580360)

Sevastopolská, Kladno


11 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Kladně

Popis

Chcete ihned bydlet v kompletně nově zrekonstruovaném, cihlovém bytě pak je tento byt pro Vás správná volba. Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout pronájem světlého, prostorného kompletně zrekonstruovaného, cihlového bytu 1+1 o velikosti 32 m2, ve 2patře/ ze 4pater, v cihlovém domě. Byt se nachází v žádané lokalitě ul. Sevastopolská, Kladno – Rozdělov.

Dispozice bytu: předsíň, kde je místo na šatní skříň, zděná koupelna s novým sprchovým koutem, umyvadlem s umyvadlovou skříňkou, osvětlené zrcadlo, kuchyň s novou kuchyňskou linkou na míru s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou všechny spotřebiče jsou vestavěné, s vestavěnou pračkou a lednicí s mrazákem, prostorný obývací pokoj.

Na začátku nájmu se hradí:
11.900,- + 3.029,- = 14.929,- a vratná kauce 11.900,-Kč
11.900,- provize makléře

Majitelka bytu si vyhrazuje právo výběru opravdu slušného nájemce.
Byt je vhodný pro maximálně 2 pracující dospělé osoby, bez domácích mazlíčků.

Podlahové krytiny dlažby a skládané vinyly, v celém bytě rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody v plastu, nově vyštukováno, vyměněné vnitřní dřevěné dveře sapeli plné a prosklené, nové bezpečnostní vchodové vchodové dveře. Vytápění ústřední dálkové s měřiči, internet. Byt je k dispozici od 1.11.2024.

Příjemná a klidná lokalita, díky výhodnému umístění budete mít vše důležité na dosah ruky – obchody, lékař, škola, školka, zastávky MHD, BUS a vlak do Prahy jen pár kroků od domu, poblíž bytu les a spousta zeleně. Doporučuji prohlídku tohoto bytu.

Cena
11 900 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
+poplatky za služby spotřeba vody, chodbové osvětlení, vytápění, úklid 3.029,-Kč/měs
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Sevastopolská, Kladno
ID
785
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
32 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Prošková

Ivana Prošková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Kladně.

Podobné nabídky