Prodej pozemku pro bydlení, Říčany, V Chatách, 836 m2

V Chatách, Říčany


11 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 53 852 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Říčanech

Popis

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 836 m² v oblasti Praha - Východ, Říčany.

Pozemek se nachází na konci slepé ulice, což zajišťuje naprostý klid a minimální provoz. Díky své poloze poskytuje nádherný, ničím nerušený výhled do přírody, který je chráněn tím, že v bezprostředním okolí pozemku není povolena žádná další výstavba což zajišťuje naprosté soukromí – nikdo na vás zvenčí nebude vidět ani se pohybovat v blízkosti pozemku. Na pozemku je platné stavební povolení, které bylo nedávno prodlouženo, což vám umožňuje okamžitě zahájit výstavbu. Jedinečný projekt pro dům ve svahu byl navržen renomovanými architekty a zahrnuje velmi podrobnou stavební dokumentaci. Součástí projektu jsou dva identické domy, z nichž jeden je již hotový. Nabízíme možnost si projít dokončeným projektem pro představu jak Váš budoucí dům může vypadat. Pozemek je plně zasíťovaný – elektřina (380 V), voda, plyn i kanalizace jsou již zavedeny. Potůček na spodní hranici pozemku udržuje příjemné mikroklima po celý rok a vysoká poloha základové desky vás chrání před rizikem záplav. Na pozemku je základová deska, která se může využít na výstavbu.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s nejvýhodnější úrokovou sazbou na trhu, který pro vás bezplatně zajistíme. V okolí je veškerá občanská vybavenost, sportovní a kulturní vyžití. Říčany jsou vysoce žádanou lokalitou díky své kvalitní infrastruktuře a blízkosti Prahy.

V případě zájmu či dotazů neváhejte kontaktovat makléře i přes víkend.

Cena
11 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
V Chatách, Říčany
ID
N2416195
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
836 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Štěrková
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vilém Žáček

Vilém Žáček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Říčanech (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky