Prodej bytu 2+1, Hodonín, Lipová alej, 59 m2

Lipová alej, Hodonín


3 230 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 393 Kč /měs.

(Uvedená cena je včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hodoníně

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji slunný a velmi zdařile zrekonstruovaný zděný byt 2+1 o rozloze 59 m² s výhledem do zeleně, který se nachází ve 4. patře bytového domu po revitalizaci na ulici Lipová alej v Hodoníně.

Kompletní rekonstrukce dokončená v r. 2024 zahrnuje nové zděné jádro, podlahy, omítky, elektroinstalace, vodoinstalace, stropní podhledy, koupelnu a toaletu. V bytě je rovněž nová plynová přípojka a plynové rozvody v mědi a nové odpadní potrubí. Vytápění je ústřední dálkové.

Byt má 2 samostatné velké pokoje a kuchyň, vše situované dle přiloženého 3D půdorysu a 3D pohledu.

Velkým plusem je, že byt je nabízen nezařízený, což budoucím majitelům poskytuje skvělou příležitost přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Novou kuchyň si nový vlastník může dokončit podle svých vlastních požadavků.

Byt má také k dispozici 2 sklepy o celkové výměře cca 10m² (3 m² a 7 m² )

Dům bez výtahu má energetickou třídu D, což znamená, že byt je energicky efektivní. Tato skutečnost slibuje kromě komfortního bydlení také snížené náklady na energie. Celkové měsíční náklady jsou cca 3350 Kč (předpis záloh SVJ + energie).

Dům, v němž se byt nachází, je situován ve velmi vyhledávané lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Hodonín, město bohaté na kulturu a historii, nabízí pohodlné bydlení s rychlým přístupem k místním parkům, obchodům, školám, lékařským zařízením a sportovním areálům. Veřejná doprava a parkování na ulici jsou dalšími výhodami této lokality.

Uvedená cena je včetně provize RK.

Byt je ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají komfortní bydlení v klidné lokalitě s výhledem do zeleně a s dobrou dostupností do centra města nebo díky svému dispozičnímu uspořádání je ideální pro pronájem a získávání stabilního příjmu jako investiční byt.

Možnost financování hypotečním úvěrem je samozřejmostí a díky
našim finančním expertům, kteří Vám rádi pomohou, pro Vás i výhodnější.

Pro více informací a prohlídku bytu mne neváhejte kontaktovat.

Těším se na Vaši návštěvu!

Cena
3 230 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně provize RK
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Lipová alej, Hodonín
ID
919017
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivan Klíma

Ivan Klíma

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Hodoníně.

Podobné nabídky