Pronájem bytu 2+kk, Teplice, Novoveská, 46 m2

Novoveská, Teplice


14 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice Vám v zastoupení majitele přináší nabídku pronájmu nadstandardního bytu 2+kk+B v novostavbě na Nové Vsi v Teplicích.

Byt je navržen pro minimální provozní náklady a maximální kvalitu a komfort. Pyšní se vysokým standardem provedení. V interiéru naleznete luxusní velkoformátové obklady, italské dřevěné dveře a prostornou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči. K bytu náleží parkovací stání před domem a sklepní kóje.

Celý areál je uzavřen, dovnitř vstupují pouze rezidenti a jejich návštěvy. Moderní technologie, oplocené dětské hřiště, klidná a žádaná lokalita. Plná občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti, vč. nedalekého řetenického lesoparku.

Nájemné: 14.000 Kč / měsíc + poplatky, elektřinu si nájemce přepisuje na sebe
Kauce: 33.880 Kč
Provize RK ve výši jednoho nájmu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Novoveská, Teplice
ID
0112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nell Kadlecová

Nell Kadlecová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Teplicích.

Podobné nabídky