Pronájem bytu 2+1, Pardubice - Polabiny, kpt. Bartoše, 46 m2 (ID: 1580803)

kpt. Bartoše, Pardubice - Polabiny


13 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

Nabízíme vám, v zastoupení majitele, k okamžitému pronájmu byt s dispozicí 2+1 a podlahovou plochou 46 m² v OV situovaný do žádané lokality centra města Pardubic - Polabiny. Preferujeme dlouhodobý smluvní vztah.
Byt se nachází v 8. patře s orientací na jihozápad a výhledem nad město i vzrostlé stromy v bohatě zastoupené zeleni v těsném sousedství bezbariérového bytového domu.
Uvnitř bytu nalezneme centrální chodbu s úložným zázemím, prostorné neprůchozí pokoje, samostatnou kuchyň vybavenou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči a volně stojící lednicí i koupelnu s vanou a automatickou pračkou. Celý byt prošel před 3 roky kompletní rekonstrukcí.
Veškeré vybavení, tj. v obývacím pokoji: moderní rozkládací sedačka s konferenčním stolkem, jídelní stůl s židlemi, nábytková stěna, komoda a knihovna; v ložnici: 2x zrcadlová skříň s organizérem, komoda a noční stolek; na chodbě: předsíňová stěna, botník a úložné skříně - je předmětem pronájmu bytu a plně k dispozici nájemci.
K bytu náleží úložné prostory a kóje přímo na patře bytu, stejně jako velmi prostorná lodžie s orientací na východ. V přízemí je k dispozici kolárna. Před domem se nachází parkoviště pro osobní vozy s dostatečnou kapacitou a zázemí pro děti na dětském hřišti.
Vstup a společné prostory bytového domu jsou trvale monitorovány kamerovým systémem se záznamem, což vede k prevenci před jakoukoli trestnou činností i nevhodným chováním lidí.
Nájemné činí 13.000,- Kč/měs. + zálohy na elektrickou energii, teplo, teplou vodu, studenou vodu, úklid domu a osvětlení společných prostor. Výše záloh bude individuální v závislosti na počtu osob užívajících byt a aktuální ceně dodávaných energií (bližší info při osobním jednání, doposud byly celkové měsíční zálohy při trvalém obýváním 2 dospělých - 3.300,- Kč). Budova je po revitalizaci certifikována jako "energeticky úsporná - stupeň C". Poplatky za připojení k internetu si nájemce hradí nad rámec těchto uvedených plateb.
Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 26.000,- Kč + úhradu nákladů (za právní a inzertní servis) ve výši 13.000,- Kč.
Prosíme, bez domácích mazlíčků. Byt není z technického hlediska vhodný pro osoby se závažným tělesným postižením (invalidní vozík).
Z důvodu předchozích velmi negativních zkušeností majitele prosíme cizince, etnické menšiny a studenty nevolat.
Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
kpt. Bartoše, Pardubice - Polabiny
ID
2203
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
46 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

KOOP FIN s.r.o.

KOOP FIN s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Pardubicích.

Podobné nabídky