Prodej rodinného domu, Kroměříž, Čelakovského, 109 m2

Čelakovského, Kroměříž


6 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 359 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v klidné části Kroměříže. Jedná se o patrový, částečně podsklepený, řadový dům se zahradou (a garáží).

V přízemí máte k dispozici předsíň se vstupem do sklepa, velkou chodbu, kde by se bez problémů vešel i pracovní kout a ze které se vstupuje do ostatních místností. Dále je zde velká a vzdušná kuchyň s prostorem na vaření i stolování, koupelna, samostatné WC, technická místnost (komora / šatna) a hlavně obývací pokoj s krbem a vstupem do zimní zahrady a následně na zastřešenou terasu a dále do zahrady. V prvním patře je druhé WC a samostatné pokoje (ložnice), kdy z té větší se vstupuje na terasu s výhledem do zahrady.

Do domu se vstupuje malou předzahrádkou, za domem Vás pak čeká zastřešená terasa ideální k posezení a grilování, která je otevřena do zahrádky. Ta je plná zeleně a i v letních dnech poskytuje úžasné klima a hlavně relaxaci. Její součástí je i malý zahradní domek pro „nezbytnosti“ k její údržbě. Součástí prodeje je rovněž montovaná garáž umístěna v monitorovaném areálu na konci ulice, ideální pro garážování motorky, druhého auta, nebo uskladnění věcí (za symbolický pronájem pozemku 1000,- / rok).

Dům je situován v klidné lokalitě s perfektní dostupností do města, ale i na dálnici, která je vzdálena pouze 1 km jste tam za 2 minuty… Zároveň máte kousek za domem cyklostezku a kousek od domu Dolní zahrady. Blízko je rovněž i centrum města s dostupností všech služeb a nádraží. Příjemný bonus je benzínová stanice OMV, která je vzdálená pouze 200 m a je to takový non-stop obchod.
Slepá ulice poskytuje nejen dostatek klidu, ale i minimální provoz a perfektní parkování přímo před domem.

V případě, že Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a případně rezervaci času na prohlídku. S financováním Vám rád pomůže hypotéční specialista. (V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo upřednostnit výhodnější nabídku).



Radek Motyka & Explicit reality

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Čelakovského, Kroměříž
ID
01962
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
109 m2
Plocha nemovitosti
219 m2
Plocha zahrady
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Motyka

Radek Motyka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky