Dražba rodinného domu, Luboměř, 120 m2

Luboměř


4 300 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vyvolávací cena)


Regionální dodavatelé v Luboměři

Popis

Předmětem dražby je soubor nemovitostí (rodinný dům + pozemky tvořící funkční celek) situovaný v severozápadní části obce Luboměř. Sestává z objektu bydlení (rodinný dům), v jehož zadní části jsou původní zemědělské prostory (chlévy), dále objektu chléva, stodoly, dílny a pozemků. Dům je napojen na elektrický proud, obecní vodovod, odpadní vody svedeny do jímky. U domu studna. Pozemek v přední části před rodinným domem není celý ve vlastnictví dlužníka, část je ve vlastnictví obce Luboměř. Pozemek je oplocený.Rodinný dům je volně stojící objekt, částečně podsklepený, přízemní s půdním (stavebně neupraveným podkrovím) prostorem. Základy domu bez dostatečné hydroizolace proti zemní vlhkosti, svislé konstrukce zděné (nelze vyloučit i smíšené zdivo, tedy s kameny), střecha sedlová, střešní krytina betonová tašková, klempířské prvky plechové, okna plastová bílá. Stropy s rovným podhledem, v zadní části (spíž, prádelna) stropy klenuté - valené. Fasáda vápenná, není zateplena, vnitřní omítky vápenné hladké, štukové, vnitřní obklady keramické, na podlaze v koupelně a WC dlažba. Dlažba také v hale, v chodbě teracová dlažba. V pokojích PVC, koberce. Ocelové zárubně, standardní vnitřní dveře, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. Vytápění ústřední, kotel na tuhá paliva umístěn ve sklepě, radiátory deskové plechové, v koupelně otopný žebřík. Původní objekt byl postaven kolem roku 1990, po roce 2010 pak provedena částečná modernizace a rekonstrukce objektu (výměna oken, ústřední topení, obklady v koupelně, WC). V roce 2015 instalován do koupelny sprchový kout, v roce 2019 nový elektrický bojler. Dispoziční řešení: 1.PP: kotelna (cca 20 m2), 1. NP: vstupní veranda, prádelna, hala, 2 x dětský pokoj, koupelna, WC, kuchyň, spíž, pokoj, druhá veranda, část původních chlévů, 2.NP: půdní prostor Údržba poslední dobou sporadická, vzlínající zemní vlhkost, opadávající omítka. Pozemek parc.č. 314 a parc.č.st. 71 - jedná se o pozemky mezi objektem rodinného domu s navazujícím chlévem a komunikací při severním okraji obce. Na pozemku parc.č.st. 71 je postaven objekt garáže + dílny, na tento objekt navazuje dřevěná stodola (v nevyhovujícím technickém stavu). Tyto pozemky jsou dle územního plánu obce vedeny jako pozemky určené k zastavění SO 9 - plochy smíšené obytné. Nelze proto vyloučit jejich zastavění rodinnými domy, případně vzhledem k rozloze parc. č. 314 i jejich rozdělení na menší části vhodné k výstavbě. Přístup k pozemku parc.č. 314 je ze zpevněné komunikace.
Objekt dřevěné stodoly na pozemku parc.č. 314 a přestavba objektu dílny s garáží na pozemku parc.č.st. 71 dle vyjádření vlastníka dosud není zkolaudován. Objekt stodoly není navíc zakreslen v katastrální mapě. Dále je třeba uvést, že v přední části pozemku před domem č.p. 6 je oplocena a také dlužníkem užívána část pozemku parc.č. 1938/2 ve vlastnictví Obce Luboměř, který je v katastru nemovitosti veden jako ostatní plocha / ostatní komunikace. Jedná se o pozemek šíře cca 4,5 m a délky cca 22..

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
vyvolávací cena
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Luboměř
ID
01708
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
5779 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Ústřední tuhá paliva

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Tomáš Motl

Mgr. Tomáš Motl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby rodinných domů v Luboměři.

Podobné nabídky