Prodej rodinného domu, Kamenné Žehrovice, K Údolí, 203 m2

K Údolí, Kamenné Žehrovice


7 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 649 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kamenných Žehrovicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1, nacházející se v klidné části obce Kamenné Žehrovice. Dům má tři nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží (sklep) s celkovou užitnou plochou 203 m² a je umístěn na pozemku o rozloze 459 m². Nemovitost prochází rekonstrukcí a je tak skvělou příležitostí pro dokončení podle vlastních představ.

Dům je příjemně atypický a členitý (viz půdorys), což poskytuje mnoho možností, jak si jej přizpůsobit podle vlastních potřeb. Půda nabízí potenciál pro vytvoření užitného prostoru, který může sloužit například jako ateliér, pracovna nebo další obytná plocha. A získáte tak dalších cca 60 m², čímž se dům stane ještě prostornějším.

Dům nabízí skvělou možnost pro dvougenerační bydlení. Ačkoli nelze rozdělit na dvě samostatné jednotky kvůli společné chodbě, dům je navržen tak, aby každá generace měla dostatek svého soukromí. Díky členitému uspořádání a několika podlažím je možné vyčlenit různé části domu pro jednotlivé členy rodiny, aniž by došlo k narušení jejich soukromí.

Dům má nově instalovaná plastová okna s izolačními dvojskly, střechu z betonových tašek se zárukou 30 let a nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Vytápění je aktuálně řešeno kotlem na tuhá paliva, ale je možné jej vyměnit za elektrokotel nebo tepelné čerpadlo. Plyn se nachází v sousední ulici, takže v případě připojení by bylo možné vytápění plynovým kotlem.

Zahrada o rozloze přibližně 321 m² nabízí prostor pro relaxaci, grilování nebo vybudování dětského hřiště. Na zahradě se nachází také dílna (20 m²) a garáž (18 m²), což poskytuje dostatek prostoru pro kutily nebo skladování.

Dům je situován na konci téměř slepé ulice, která dále přechází v polní cestu. Díky tomu je v okolí minimální provoz a oblast zajišťuje maximální klid a soukromí. Okolí je ideální pro ty, kteří hledají bydlení v tiché a bezpečné lokalitě, kde lze naplno využívat přírodní krásy okolí.

Kamenné Žehrovice jsou atraktivní lokalitou se skvělou občanskou vybaveností. V obci se nachází mateřská a základní škola, pošta, zdravotní středisko, obchody (COOP, večerka), restaurace a sportovní zařízení (fotbalové hřiště a další sportoviště). Obec také nabízí snadný přístup k přírodě, lesům a Turyňskému rybníku ("Záplavy"), který je oblíbeným místem pro rekreaci a rybaření.

Dopravní spojení je velmi pohodlné – dva sjezdy z Karlovarské dálnice (D6) se nacházejí ve vzdálenosti 3 km od obce. Do centra Prahy se dostanete autem za 15 minut, do Kladna za 5 minut a do Rakovníka za 30 minut. V obci jsou také dvě autobusové zastávky a vlakové nádraží s pravidelnými spoji do Prahy, Kladna a dalších okolních měst.

Součástí prodeje je nakoupený materiál na zateplení domu, obklady a dlažba do koupelen a také radiátory v počtu odpovídajícím potřebám domu.

Energetická náročnost: Energetický průkaz budovy bude teprve vytvořen. Vzhledem k tomu, že dům zatím není zateplen, očekáváme třídu G.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
K Údolí, Kamenné Žehrovice
ID
262-NP00440
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
203 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
155 m2
Plocha nemovitosti
459 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Šulc

Michal Šulc

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenných Žehrovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky