Prodej bytu 2+1, Meziboří, Okružní, 56 m2

Okružní, Meziboří


2 099 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 003 Kč /měs.

(, náklady na bydlení 1x osoba 4.356,-Kč)


Regionální dodavatelé v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

S radostí vám představujeme příležitost stát se novými majiteli útulného bytu 2+1 o rozloze 56 m. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a je ve vlastnictví spolku. Byt je nově po rekonstrukci dokončené v 8/24 a při této rekonstrukci byly použity kvalitní materiály a moderní designové prvky, abyste se zde cítili opravdu jako doma.

V rámci rekonstrukce byly kompletně vyměněny rozvody elektřiny, vody, odpadů a vzduchotechniky, a byly instalovány nové radiátory. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči, které jsou v záruce, včetně myčky, horkovzdušné trouby, indukční varné desky a digestoře s venkovním odtahem.

K bytu patří i sklepní koje, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše sezónní věci nebo sportovní vybavení. Měsíční náklady na bydlení pro jednu osobu jsou velmi příznivé, a to 4.365,- Kč, což zahrnuje fond oprav, vodu a topení. Elektřinu si můžete nastavovat podle vlastní spotřeby, což vám umožní mít náklady pod kontrolou.

Velkou výhodou této nemovitosti je její umístění v klidné a vyhledávané lokalitě, kde máte vše potřebné na dosah ruky. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, takže se snadno dostanete k obchodům, školám, zdravotnickým zařízením i k veřejné dopravě.

Převod ve spolku si hradí kupující ve výši 5.000,- Kč. Při slušném a solidním jednání je dohoda jistá. Pokud hledáte pohodlné a bezstarostné bydlení v příjemném prostředí, tento byt je tou pravou volbou. Neváhejte nás kontaktovat. Těším se na vás!

Cena
2 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
, náklady na bydlení 1x osoba 4.356,-Kč
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Okružní, Meziboří
ID
MR13217
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
56 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Autobus
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Oldřich Humpolec

Oldřich Humpolec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Meziboří.

Podobné nabídky