Prodej bytu 2+kk, Brno, Sýpka, 48 m2

Sýpka, Brno


4 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 352 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Ke koupi nabízíme byt v osobním vlastnictví, který je umístěný ve 3. patře zděného bytového domu na ul. Sýpka v Černých Polích v městské části Brno – sever. Celková podlahová plocha bytu včetně příslušenství činí 47,92 m2 + balkon 2,4 m2. Původní dispozice bytu 2+kk byla rozdělením obytné kuchyně na dvě místnosti sádrokartonovou příčkou přestavěna na byt 2+1. Z předsíně bytu se samostatně vstupuje do obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a na samostatnou toaletu. Menší ložnice je přístupná přes kuchyni. Na kuchyni navazuje balkon s pěkným výhledem do zeleně vnitrobloku. Místnosti bytu mají výměry: obývací pokoj 18,6 m2, kuchyně 11 m2, ložnice 7 m2, předsíň 6,4 m2, koupelna 4 m2, toaleta 1 m2 a balkon 2,4 m2. Byt je orientován jihozápadním a severovýchodním směrem a je díky své poloze velmi dobře osvětlen. Sklepní prostory domu budou nyní rekonstruovány a k bytu bude přidělen nový prostorný sklep. K odpočinku je možné využívat společnou zahradu za domem.
V bytě je instalována kuchyňská linka se sporákem, koupelna je vybavena umyvadlem a větší vanou. Podlahy v pokojích a předsíni jsou parketové, v kuchyni je linoleum. Vytápění bytu je zajištěno plynovými kamny WAW, ohřev vody elektrickým boilerem. V bytě byly provedeny nové rozvody elektřiny a osazena plastová okna a dveře na balkon se žaluziemi.
V domě byly opraveny společné prostory vstupu a schodiště, dům má novou fasádu, je opravená střecha. Společenství vlastníků jednotek nesplácí žádný úvěr.
Měsíční platby za služby spojené s užíváním bytu (voda, fond oprav, společné výdaje domu) činí 2.257,- Kč za měsíc. Nad tyto platby je hrazena spotřeba elektřiny a plynu.
V domě se nachází pouze 10 bytových jednotek a je situován v širším centru města, nedaleko zastávky MHD, 5 minut jízdy od centra města. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost.
Na nemovitosti není žádné zástavní právo, v případě financování hypotečním úvěrem je nemovitost možné použít jako zástavu. Byt je nově vymalován a je ihned volný k nastěhování. Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici průkaz energetické náročnosti domu, musíme v inzerci uvádět energetickou třídu G.
Pokud Vás tento byt zaujal, domluvte si se mnou osobní prohlídku. Zajištění hypotečního servisu na míru a další služby dle individuálních potřeb klienta jsou samozřejmostí.

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Sýpka, Brno
ID
01407
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Leona Šnajdarová

Mgr. Leona Šnajdarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky