Prodej rodinného domu, Oloví, V Lomu, 120 m2

V Lomu, Oloví


4 100 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 539 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Oloví

Popis

Dům, který se nachází na malebném okraji lesa s dechberoucí přírodou na dosah ruky. Tento výjimečný dům o užitné ploše 120 m² je ideálně situován v klidné lokalitě Oloví a je vybaven pro komfortní celoroční bydlení.

Stylový a pohodlný interiér
Dům je navržen s důrazem na pohodlí a praktičnost. V suterénu naleznete wellness zónu vybavenou vířivkou, saunou, sprchou a WC. Tento prostor je ideální pro relaxaci po náročném dni. V přízemí se nachází kuchyně s obývacím prostorem, propojena francouzskými okny s nádhernou rozlehlou zahradou. Díky těmto oknům je interiér světlý a vzdušný, a přímý vstup na zahradu přináší jedinečnou možnost vychutnat si krásy přírody přímo z pohodlí Vašeho domova. V patře domu se nachází dvě útulné místnosti, které lze využít dle Vašich potřeb.

Nádherná zahrada s přírodními zákoutími
K domu náleží rozlehlá zahrada, která vám poskytne soukromí a možnost odpočinku v přírodním prostředí. Na zahradě naleznete několik zajímavých přírodních zákoutí, která lákají k relaxaci. Součástí zahrady je i okouzlující jezírko a praktický zahradní domek. Některé plochy zahrady jsou zpevněné a kamenné, což dodává celému prostoru styl a eleganci.

Technický stav
Dům je ve velmi dobrém technickém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Vytápění je zajištěno kachlovými kamny nebo infra zářiči, které jsou umístěny na stěnách. Teplou vodu poskytuje elektrický zásobník. Střecha domu je plechová a okna jsou plastová, což přispívá k dlouhé životnosti a nízkým nákladům na údržbu. Pod objektem se nachází přírodní studánka, která přidává na unikátnosti této nemovitosti.

Ideální lokalita
Dům se nachází v blízkosti rozhledny Cibulka, což z něj činí ideální místo pro milovníky přírody a vycházek. Okolí Oloví je bohaté na turistické a kulturní atrakce, což zajišťuje, že zde nikdy nebudete mít nouzi o aktivity a zábavu.

Neváhejte a přijďte se osobně přesvědčit o kráse a kouzlu této jedinečné nemovitosti. Pro více informací nás prosím kontaktujte. Tato nabídka je jedinečná a čeká právě na Vás! V případě zájmu mohu doporučit hypotečního specialistu, který navrhne zdarma financování této koupě.

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
V Lomu, Oloví
ID
N2161
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
65 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
1615 m2
Plocha zahrady
1226 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Terasa
Výtah
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oloví.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky