Prodej bytu 2+1, Praha - Strašnice, Na stezce, 61 m2

Na stezce, Praha 10


9 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 45 227 Kč /měs.

(včetně právního servisu a provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme vám ke koupi byt s velmi příjemnou atmosférou, dispozičně 2+1 s velkou halou, příslušenstvím a balkonem, nacházející se ve 2. NP nově zrekonstruovaného cihlového domu s novým výtahem, velmi lukrativní místo širšího centra Prahy s veškerou infrastrukturou a MHD v místě, přitom obklopeno dostatkem zeleně v přilehlých parcích i v klidných bočních ulicích.
Samotný byt působí velice útulně, prošel citlivou rekonstrukcí, při které byl sladěním moderních i dobových prvků zachován původní ráz bytu. Hned po vstupu vás zaujme prostorná hala, ze které vejdete do kuchyně s komorou propojené s balkonem, dále do koupelny a na toaletu. Další dveře z haly vedou do prostorného obývacího pokoje témeř 19 m², ze kterého projdete do ložnice 16 m². Dispozičně se nabízí i možnost vytvořit byt 3+kk. Dalším bonusek k tomuto bytu je i možnost využívat oplocený dvorek s posezením.
Byt je dálkově vytápěn, podlahy tvoří vinyl imitace dřeva a dlažba, okna jsou nová plastová, elektřina a veškeré další rozvody jsou nové. Rohová kuchyňská linka se dřezem a dřezovu baterií má plynovou varnou desku, elektrickou troubu, zabudovanou myčku nádobí a místo pro velkou lednici.
Dům s perfektně fungujícím SVJ je tichý, velmi dobře udržovaný a díky důkladné nedávné kompletní rekonstrukci i velice úsporný vzhledem k bydlení (PENB C), je střežen kamerovým systémem vč. oploceného dvora. 3 minuty chůze zastávka TRAM a BUS, noční spoje, do samotného centra Prahy 10 minut, na metro 6 minut. Vlaky nádraží Eden 10 minut na hl. nádraží nebo směr Benešov. V pěším dosahu obchodní centrum EDEN, sportovní areál, plavecký bazén, obchody, školy, MŠ, speciální školy výtvarné i hudební, kavárny, restaurace,.....
Velmi doporučuji prohlídku! Možno financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám ráda pomůžu. Cena včetně provize a právního servisu. Ev. číslo: 648740.

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Na stezce, Praha 10
ID
649354
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Patro
2. z 6
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iveta Palacká

Iveta Palacká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10.

Podobné nabídky