Pronájem kanceláře, Nový Bor, Wolkerova, 120 m2

Wolkerova, Nový Bor


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Energie budou vlastní dle spotřeby.)


Regionální dodavatelé v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Pronájem kanceláří 120 m2, Nový Bor, Wolkerova ulice.
V Novém Boru, Wolkerově ulici pronajmu samostatnou kancelářskou provozovnu Domeček umístěnou v uzavřeném dvoře dřívějšího vývojového areálu, v blízkosti vlakového nádraží.
Celkem se jedná o dvoupatrovou budovu s podsklepením. Každé patro obsahuje dvě následné kanceláře s příslušenstvím možné kuchyňky a samostatné toalety. Veškeré sítě se nachází ve funkčním stavu, včetně elektronického zabezpečení a budou převedeny na budoucího nájemníka. Majitel se nebrání jinému, podobnému využití v rámci harmonického soužití s ostatními nájemníky. Měsíční nájemné je stanoveno na 16.000,-Kč a bude placeno dopředu, vždy do 20 dne v předchozím měsíci. Jeden nájem se platí RK, jako rezervace a režie bude vlastní, sjednaná s jejich dodavateli na základě nájemní smlouvy. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107386.

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Energie budou vlastní dle spotřeby.
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Wolkerova, Nový Bor
ID
N107386
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Matička

Petr Matička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Novém Boru.

Podobné nabídky