Prodej bytu 3+1, Hrádek nad Nisou, Pod tratí, 60 m2

Pod tratí, Hrádek nad Nisou


3 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 250 Kč /měs.

(včetně provize, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Hrádku nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Jedná se o prodej bytu v atraktivní lokalitě, který můžete využít k bydlení, ale také jako vynikající investici a zhodnocení peněz, protože v Hrádku je naprostý nedostatek bytů k pronájmu. Aktuálně se tam nabízí k pronájmu pouze jeden byt za 17.000,- Kč + spotřeby.
Byt je umístěn ve 2.NP. domu po kompletní revitalizaci, vytápění zajišťuje Teplárna Hrádek, měsíční náklady jsou ca 4.000,- Kč + elektřina + plyn, nyní se tam platí celkem ca 6.000,- Kč. Byt je v osobním vlastnictví.
Dům je situován v klidném místě na okraji sídliště u lesa, s dostatkem bezplatných parkovacích míst a s dětským hřištěm před ním. Nedaleko je městský park, pietní místo Müllerova hrobka, a veškerá občanská vybavenost.
Město Hrádek je atraktivní lokalitou, protože nabízí dostatek pracovních míst v místní velké a moderní průmyslové zóně, je propojené rychlostní komunikací s Libercem a leží na hranicích s Polskem i Německem. Nedaleko je vyhledávaný rekreační areál Kristýna, který nabízí širokou škálu možností pro aktivní odpočinek a relaxaci.
Prodejní cena 3.200.000,- Kč obsahuje provizi pro RK i úhradu advokáta za vyhotovení kupní smlouvy a smlouvy o úschově do 9.000,- Kč včetně vkladu do katastru. Penb je „C“.

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Pod tratí, Hrádek nad Nisou
ID
00221
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Jomrich

Roman Jomrich

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Hrádku nad Nisou.

Podobné nabídky