Prodej bytu 2+1, Stráž pod Ralskem, Jižní, 56 m2

Jižní, Stráž pod Ralskem


1 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 817 Kč /měs.

(provizi hradí kupující)


Regionální dodavatelé v Stráži pod Ralskem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte ideální místo pro trvalé bydlení nebo příležitost, jak rozumně uložit své finanční prostředky? Pak vás jistě zaujme naše nabídka bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a rozloze 56 m², který se nachází ve Stráži pod Ralskem. Tento byt je situován v panelovém domě, jenž prošel důkladnou revitalizací, což zaručuje moderní a příjemné bydlení.

Bytová jednotka je částečné rekonstrukcí, díky které si můžete užívat komfortu a útulnosti. Je prosluněná a nabízí nádherný výhled do okolí, což oceníte zejména v zimních měsících. Nachází se v šestém nadzemním podlaží, a to zajišťuje klid a soukromí. Skládá se z předsíně, prostorného pokoje, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a odděleného WC. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor.

Dům je situován na klidném místě, kde máte možnost parkování přímo před domem. Všechny potřebné služby a občanská vybavenost jsou v pěší vzdálenosti, což zaručuje pohodlný život bez nutnosti dlouhého dojíždění. Navíc se můžete spolehnout na velmi dobré autobusové a vlakové spojení směrem na Liberec či Českou Lípu.

Okolí je ideální pro rodiny s dětmi, sportovce, ale i pro milovníky přírody a historických památek. Všechny tyto aspekty dělají z této lokality skvělé místo pro život.

V rámci našich komplexních služeb vám rádi zajistíme také financování. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes – těšíme se na vaši návštěvu!

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Jižní, Stráž pod Ralskem
ID
64912
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Patro
6.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Stráži pod Ralskem.

Podobné nabídky