Prodej rodinného domu, Březno, Partyzánská, 150 m2

Partyzánská, Březno


3 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 250 Kč /měs.

(Kompletní cena s provizí, právním servisem a úschovou kupní ceny., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Březnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dovolte mi představit tuto novinku v mé nabídce - patrový rodinný dům za velmi přijatelnou cenu a který přesto lze okamžitě obývat.

Nachází se v obci Březno u Chomutova, je to oblíbené místo pro život a bydlení, stěhuje se sem čím dál více rodin a to vše díky tomu, že je vzdálena pouhých 8km od Chomutova a navíc jsou tady všechny potřebné služby - mateřská a základní škola, pošta, obchod, lékař a možnost sportovního vyžití.

Samotný dům je v bloku se sousedními domy, patrový, zároveň je zde menší sklep a samozřejmě půda. V přízemí se nachází vstupní místnost, chodba, schodiště do patra, koupelna, kuchyně a větší pokoj, v patře je jednak vstup na menší zastřešenou terasu, dále dva pokoje a bývalá menší koupelna, kterou lze po opravě využít třeba jako další pokoj.

Stav domu - ačkoliv je dům před rekonstrukcí, je skutečně ve stavu, kdy v něm můžete ihned po zakoupení bydlet, nese známky dřívější péče jednoho z bývalých majitelů domu - tatínka současné majitelky.

Nevýhodou může být malý pozemek - celková plocha pozemku je 204 m2, z toho dům má zastavěnou plochu 78 m2 a dvě kůlny (nebo dílny chcete-li) dalších 51 m2. Na pozemek se vejde osobní automobil nebo v případě, že odstraníte obě kůlny, vznikne vám prostor pro příjemnou pergolu (nutná konzultace se statikem vzhledem k napojení kůlen na sousední dům).

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod, připojení k elektřině 230V, vytápění a ohřev vody je řešeno lokálním plynovým kotlem s výměníkem.

Cena je kompletní a konečná a zahrnuje i takové položky, jako je nejen právní servis, který je standardem, ale i např. advokátní úschovu kupní ceny, kterou za vás jako realitní makléř rád uhradím.

Srdečně Vás zvu ke sledování videa, které je nedílnou součástí této atraktivní nabídky.

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kompletní cena s provizí, právním servisem a úschovou kupní ceny., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Partyzánská, Březno
ID
00291
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
203 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Fibrich

Zdeněk Fibrich

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březnu (okr. Chomutov).

Podobné nabídky