Pronájem bytu 5+kk, Praha - Smíchov, Kroftova, 200 m2

Kroftova, Praha 5 - Smíchov


130 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ Poplatky 10 000 Kč + převod elektřiny)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Exclusive air-conditioned duplex apartment 5 + kt with terrace is situated on the top floor of a completely renovated apartment building with elevator. The renovation was carried out with an emphasis on preserving the original elements while creating modern and comfortable living of high standard.
The apartment offers a modern and airy layout with four separate bedrooms, spacious living room with fireplace, bespoke kitchen by Gemadecor and terrace. The kitchen is equipped with top of the range appliances from Küppersbusch and Siemens. The layout includes two bathrooms and a separate guest toilet.
The apartment is rented unfurnished, but there is plenty of storage space thanks to built-in wardrobes and shelves. There is also a washing machine and dryer which are located in the utility room in the hallway. The apartment has a cellar of about 3 m2 in the basement of the house, which is accessible by lift and provides wheelchair access.
The house has a shared carriage/cycle room with a shower for washing bikes. Monthly fees are 10 000 CZK, electricity will be transferred to the tenant.

Cena
130 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ Poplatky 10 000 Kč + převod elektřiny
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Kroftova, Praha 5 - Smíchov
ID
139316
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. David Culík

Mgr. David Culík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 5+kk v Praze 5.

Podobné nabídky