Prodej rodinného domu, Horní Beřkovice, Dlouhá, 133 m2

Dlouhá, Horní Beřkovice


8 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 555 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horních Beřkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v ulici Dlouhá č.p. 111, v klidné části obce Horní Beřkovice, okres Litoměřice. Tento samostatně stojící dům o dispozici 5+1 prošel rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí, čímž poskytuje moderní a komfortní bydlení. Celková podlahová plocha domu činí 133 m² a nachází se na pozemku o rozloze 339 m².

Přízemí domu nabízí vstupní chodbu, ložnici, obývací pokoj s přímým vstupem na zahradu přes francouzské dveře, kuchyni (bez kuchyňské linky), komoru, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, s dostatkem prostoru pro pračku a sušičku. Do prvního patra se vstupuje po dubovém schodišti do prostorné chodby, dvou ložnic, pracovny, koupelny s vanou a toaletou.

Dům je vybaven podlahovým vytápěním, jehož zdrojem je tepelné čerpadlo NIBE, které zároveň zajišťuje ohřev vody. V rámci rekonstrukce byly provedeny nové rozvody vody, elektřiny a odpadů. Dům je zateplen, má nová plastová okna a střechu BRAMAC s novými krovy.

Nemovitost je napojena na obecní kanalizaci, dálkový vodovod a elektřinu (230 V). Na pozemku je také připravena plynová přípojka. Příjezdová cesta je asfaltová.

Horní Beřkovice představují skvělé místo pro klidné bydlení v blízkosti přírody. Obec nabízí plnou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, pošty, obchodů, fotbalového hřiště, veterinární ordinace, kadeřnictví, zdravotního střediska a lékárny. Obec se nachází jen 14 km od Mělníka, 12 km od Roudnice nad Labem a 6 km od obce Vraňany, odkud jezdí přímý vlakový spoj do Prahy a nachází se zde známá jahodová farma. Do Letňan, Ďáblic nebo Dolních Chaber se dostanete autem po dálnici do 20 minut.

Dům lze financovat hypotéčním úvěrem, který pro Vás rádi zařídíme. Pro více informací a osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Horní Beřkovice
ID
0061-NP02716
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
133 m2
Plocha nemovitosti
339 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimíra Vítková

Vladimíra Vítková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horních Beřkovicích.

Podobné nabídky