Prodej bytu 2+1, Praha - Letňany, Tupolevova, 52 m2 (ID: 1583216)

Tupolevova, Praha 9 - Letňany


5 895 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 094 Kč /měs.

(Včetně provize a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Hezký den,

láká Vás představa vlastního bydlení, ať už pro sebe nebo i pro svou drahou polovičku, nebo si jen pohráváte s myšlenkou investiční nemovitosti? Pak nastal čas zpozornit, protože v pražských Letňanech na Vás čeká byt o dispozici 2+1, který naplní Vaše očekávání.

Nemovitost se nachází v šestém patře panelového domu s výtahem. Už při vstupu na Vás dýchne příjemná atmosféra, která dodává přirozenou světlost bytu. Naproti vchodovým dveřím se nachází první z místností, kterou můžete využít jako ložnici, pracovnu nebo dětský pokoj. Napravo od nás najdeme zrekonstruované jádro (toaleta je oddělená od koupelny s vanou). A budeme-li pokračovat dále, dostaneme se do útulné kuchyně. Stojíme-li opět u vchodu, pak nalevo od nás se nachází hlavní obývací místnost, která aktuálně slouží i jako ložnice, což je šikovně řešeno závěsem, jak můžete vidět na fotografiích. Všechny orientační výměry jednotlivých místností jsou pak dostupné v přiloženém půdorysu (poslední fotografie).

Na místě je ještě zmínit to, že pokud byste si lámali hlavu s úložnými prostory, pak kromě vestavěných skříní Vám poslouží ještě veliká sklepní kóje v přízemí domu. Nespornou výhodou pak je, že byt je rovnou obyvatelný a Vy nebo Vaši nájemníci tak můžete jenom popadnout tašky a začít bydlet!

Dům prošel rozsáhlou revitalizací. Jmenovitě došlo k zateplení objektu a výměně vstupních dveří a oken (2012) a v roce 2023 byl instalován nový výtah. V plánu je ještě výměna všech stávajících vodoměrů na digitální. Ta proběhne z důvodu odečtu a vyúčtování na konci nebo nejdéle na přelomu roku.

Lokalita jako taková pak nabízí kompletní občanskou vybavenost. Na své si rozhodně přijdou sportovci, protože hned u domu se nachází Sportovní areál Letňany, kde o aktivity opravdu není nouze. Na dosah ruky pak máte Penny Market, Albert a nebo o krapítek větší obchodní centrum. A pokud by o koupi uvažovala menší rodina, pak zrovna Vám lokalita poskytne dětské hřiště a hned několik mateřských a základních škol.

Na prohlídky se objednávejte za pomoci formuláře nebo na uvedeném telefonickém čísle.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. S jeho vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Dle průkazu energetické náročnosti budovy je energetická třída stanovena jako „D“, tj. méně úsporná.

Cena
5 895 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Tupolevova, Praha 9 - Letňany
ID
0201-NP02873
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jindřich Svačina

Bc. Jindřich Svačina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 9.

Podobné nabídky