Pronájem bytu 1+1, Loket, Mírová, 40 m2

Mírová, Loket


8 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(2500 Kč služby pro jednu osobu + 800 Kč každá další osoba )


Regionální dodavatelé v Loktu

Popis

Hledáte útulný a stylově zrekonstruovaný byt na klidném místě? Pak vás jistě zaujme náš nabízený pronájem bytu 1+1 o rozloze 40 m², nacházející se v idylické lokalitě města Loket, na ulici Mírová.

Tento prostorný byt je ideální pro jednotlivce, páry, nebo malé rodiny, hledající pohodlí a klid daleko od shonu větších měst. S vkusnou renovací, která podtrhuje jeho původní kouzlo a zároveň nabízí moderní komfort, tento byt je opravdovým klenotem.

Nájemné činí 8.900 Kč, k tomu je potřeba počítat se zálohou 2.500 Kč za služby pro jednu osobu a 800 Kč za každou další osobu, což je stále velmi přijatelné, pokud vezmeme v úvahu vše, co tento byt nabízí. Energie je přepisována na nájemce a kauce činí 17.800 Kč. Provize ve výši 9.000 Kč je jednorázová investice do klidného bydlení.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zažijte pohodlí a klid, které vám tento byt nabídne.

Cena
8 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
2500 Kč služby pro jednu osobu + 800 Kč každá další osoba
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Mírová, Loket
ID
885427
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikolas  Mareček

Nikolas Mareček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Loktu (okr. Sokolov).

Podobné nabídky