Prodej bytu 2+kk, Praha - Hlubočepy, Záhorského, 53 m2

Záhorského, Praha 5, Hlubočepy


6 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 929 Kč /měs.

(cena včetně právnického servisu, fond oprav 2256,-Kč)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk s velkou lodžií o celkové výměře 52,71m2 , nacházející se v nejvyšším patře renovovaného panelového domu s výtahem a nabízející skvělý výhled do okolí.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022, která zahrnovala modernizaci veškerých klíčových prvků. Interiér bytu prošel kompletní rekonstrukci: nové elektrické rozvody zasekané ve zdi, nové rozvody vody a odpadu, nová vyzděná koupelna s toaletou a velkým sprchovým koutem 90x120 cm, moderní obklady a kvalitní sanitární vybavení. Dále byly položeny nové podlahy, provedeny nové štukové omítky a osazeny nové dveře a obložky, které skvělé doplňují moderní vzhled bytu.

Klasická dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem 22,54 m2 se vstupem na lodžií 4,94 m2 a orientací na západ, předsíň 3,67 m2, koupelnu s toaletou 4,35 m2 a ložnici 14,55m2 s orientací na východ.

Byt je v družstevním vlastnictví s anuitou, která je již splacena a do osobního vlastnictví může být převeden do konce roku 2025.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel rovněž celkovou rekonstrukcí, včetně výměny výtahu, který nyní splňuje normy EU. Součástí domu jsou také společné prostory, kde se nachází sušárna a místnost na kola, kočárky a pod.. K bytu náleží i sklepní kóje 2,66 m2.


Lokalita Praha 5 - Barrandov poskytuje kompletní občanskou vybavenost a je velmi dobře dostupná MHD.

3 minuty klidné chůze zastávka tramvaje, tramvají 15 minut na metro B - Smíchovské nádraží, tramvaji do centra Prahy 25 minut a autem na Pražský okruh 3 minuty. V okolí se nachází obchody (Billa, Albert, Lidl, obchodní centrum Kamera a další), služby, základní a mateřské školy a možnosti volnočasových aktivit: aquapark, fitnes, Prokopské a Dalejské údolí pro rodinné procházky, aktivní sportovní život a relaxaci a také Chuchelský háj s malou lesní zoo.

Díky strategické poloze je byt ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností do centra města.


Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku bytu.

Financování družstevního bydlení zajistíme.

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právnického servisu, fond oprav 2256,-Kč
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Záhorského, Praha 5, Hlubočepy
ID
6037
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
53 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alena  Škrdle

Alena Škrdle

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky