Prodej rodinného domu, Libhošť, 290 m2

Libhošť


4 993 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 795 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Libhošti

Popis

Moderně zrekonstruovaný dům 4+1 v Libhošti
============================
Tenhle dům v Libhošti neuvěřitelně klame tělem. Nejen že zvenčí vypadá mnohem menší, než ve skutečnosti je. Ale hlavně tím, jak krásně je uvnitř zrekonstruován. Vsadím se, že se Vám tu bude líbit stejně jako mně. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, prohlídkový den je v pondělí 7.10. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Chloubou paní domu je nádherná kuchyně na míru. Zapomeňte na ty levné linky z Polska, tady je totiž skutečně kvalitní kuchyňská linka vyrobená na míru v decentní jemně zelenkavé barvě v kombinaci s bílou a světlým dřevem. Je tu prostor pro americkou lednici, pracovní ostrov, jídelní stůl a hlavně spousta úložných prostor. A to Vás ještě překvapí docela velká spižírna se vstupem rovnou z kuchyně.

Jestli máte rádi obklady z přírodního kamene, tak v tomto domě si jich užijete nejen venku a na chodbě, ale také třeba v obývacím pokoji. Koukněte do fotek, je to lepší než tisíc slov. Za obývacím pokojem je prostorná ložnice.

V přízemí je vlastně kompletní bytová jednotka 2+1. Ve velké moderní koupelně najdeme obrovský sprchový kout, místo pro pračku a sušičku a toaletu.

A pokud byste potřebovali 2 samostatná bydlení, dům má druhý vstup, který by mohl sloužit k druhé bytové jednotce v horním patře. Stačí jedna příčka a oba byty jsou úplně odděleny. Nahoře je druhá koupelna a další pokoje. Záměrně jsme je všechny nefotili, ať se máte na co těšit na prohlídku. Zavoláte?

Vedle domu je óóóbrovitánská garáž. Nikdy jsem nepochopila, čím vším dokážou chlapi celý ten prostor zaplnit. Jestli jste kutil, tak Vám garantuji, že Vám tu vejdou všechny ty mafly, šukalky, šupléry, šmirgly a všecko ostatní taky. No a pokud by Vám ani to nestačilo, na zahradě stojí ještě samostatná stavba, ze které může být buď dílna, nebo třeba letní kuchyně.

Další výhodou je, že je tu hotová skoro kompletní rekonstrukce. Nová elektřina, vytápění tepelným čerpadlem, okna atd. Takže na Vás vlastně už zbývá téměř jen fasáda.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G i když to není pravda. Skutečná hodnota bude díky tepelnému čerpadlu a plastovým oknům mnohem lepší, čemuž odpovídají náklady na vytápění. Chcete-li se je dozvědět, pak mi zavolejte.

Skvělá je také poloha domu. Je vlastně jedno, zda máte práci v Novém Jičíně, v Mošnově, Kopřivnici či Příboře, protože všude to máte jen pár minut autem, tedy do 10 km. A jak tu proběhly povodně? Úplně v pohodě, protože jsme v povodňové zóně s nejnižším rizikem.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme..

Cena
4 993 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Libhošť
ID
00206
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
540 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Libhošti.

Podobné nabídky