Prodej ubytování, Velké Hamry, 332 m2

Velké Hamry


11 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 141 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Velkých Hamrech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Snadnější cestu k podnikání v ubytovacích službách jen tak nenajdete. Tuto vybavenou horskou chatu s vyhřívaným vnitřním bazénem, kapacitou až 20 lůžek a navíc v krásné přírodě na okraji Jizerských hor můžete totiž okamžitě pronajímat!

+ 322 m2
+ pozemek 1 900 m2
+ 7 pokojů
+ vyhřívaný vnitřní bazén s protiproudem
+ vybavená kuchyně
+ jídelna
+ zimní zahrada
+ ping pong
+ zahradní posezení s grilem
+ atraktivní lokalita
+ potenciál celoroční obsazenosti
+ 8 parkovacích míst
+ k okamžitému pronajímání

Vyžití po celý rok
Tohle místo si zamilujete vy i vaši hosté! Umístění uprostřed krásné přírody v nadmořské výšce 680 m. n. m. dává s možnostmi celoročního vyžití na samotné chatě, ale i v jejím okolí skvělý předpoklad ke stálé obsazenosti. Objekt je ideální pro větší skupiny a to i s dětmi.

Vyhřívaný bazén a zimní zahrada s ping pongem
Tato horská chata leží v obci Velké Hamry a nabízí kromě aktivit v okolí také vyžití přímo v chatě. Hlavním lákadlem této nemovitosti je bezesporu vyhřívaný vnitřní bazén s filtrací a protiproudem. Na ubytovacích portálech se tato nemovitost tak jistě dostane do hledáčku většího množství zájemců o dovolenou na horách. V deštivých dnech potěší vaše hosty také možnost zahrát si ping pong v pohodlí zimní zahrady za příjemného výhledu do krajiny.

Kompletní zázemí pro vaše hosty
Chata se skládá z přízemí a obytného podkroví. Přízemí poskytuje kompletně vybavenou kuchyň, jídelnu, obývací pokoj, který poslouží i jako společenská místnost a horskou atmosféru mu dodá krb, dále pak ze zimní zahrady, prádelny, lyžárny a místnosti s již zmíněným bazénem. Nechybí ani 2 samostatné toalety, 2 samostatné sprchové kouty a 1 samostatné umyvadlo.

7 pokojů s lůžky až pro 20 hostů
Podkroví je místem pro spánek. Nachází se v něm celkově 7 pokojů. 2x pokoj se 2 samostatnými lůžky, 2x pokoj s 1 samostatným lůžkem a 1 manželskou postelí, 1x pokoj s 1 manželskou postelí a 1 rozkládací pohovkou, 1x pokoj s 2 manželskými postelemi a 1x pokoj s 1 samostatným lůžkem a 1 manželskou postelí. Pro pohodlí vašich hostů jsou i v tomto patře k dispozici 2 samostatné toalety, 2 samostatné sprchové kouty a 2 samostatná umyvadla.

Příjemné venkovní posezení pro letní i jarní pobyty
K nemovitosti náleží i pozemek, který má celkovou plochu 1900 m2 a vašim hostům nabídne perfektní zázemí pro pohodové venkovní posezení a grilování.

Jedinečná lokalita pro celoroční dovolenou
Poloha na pomezí Jizerských hor předurčuje místo k řadě turistických možností v létě a lyžařskému vyžití v zimě. Důkazem je řada značených turistických tras, běžeckých tratí i lyžařských středisek v bezprostředním okolí.

Máte zájem o více informací ohledně podnikatelského potenciálu této horské chaty nebo chcete rovnou vyrazit na prohlídku? Neváhejte mě kontaktovat. Rád vám zodpovím i případné další otázky. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Velké Hamry
ID
01177
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
332 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1900 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Viktor Raška

Viktor Raška

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Velkých Hamrech.

Podobné nabídky