Prodej rodinného domu, Hořepník - Březina, 60 m2

Hořepník, Březina


1 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 101 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Hořepníku

Popis

Nabízíme Vám ke koupi malebný rodinný dům 2+1 s uzavřeným dvorem v obci Březina u Hořepníku, který se nachází na kouzelném místě na okraji obce s nádherným výhledem do údolí. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají únik z městského shonu a touží po klidném místě s potenciálem pro rekonstrukci dle vlastních představ. Dům stojí na vlastním pozemku o rozloze 373 m², na kterém se nachází hlavní obytná budova, prostorná stodola a další hospodářské prostory.

Interiér domu je v současné době dispozičně řešen jako 2+1 s možností rozšíření. V domě najdete dvě obytné místnosti a kuchyň, a díky půdě je zde možnost vybudovat další pokoje. Dům zatím není napojen na obecní vodovod, který se nachází 20 m od domu a nemá vybudovanou koupelnu ani splachovací WC, nicméně je zde prostor o výměře 8 m², který může sloužit pro realizaci moderní koupelny a hygienického zázemí dle Vašich představ.

Vytápění je řešeno lokálně na tuhá paliva prostřednictvím kachlových kamen, což dodává celému objektu příjemnou rustikální atmosféru. Elektrická přípojka do domu je zavedena s napětím 220V a 380V, což nabízí dostatek energie pro případné modernizace a rozšíření.

Velkou výhodou této nemovitosti je uzavřený dvůr, který poskytuje naprosté soukromí a klid. Za domem se nachází krásná zahrada, která nabízí relaxaci s výhledem na malebnou krajinu Vysočiny. Chalupa má rovněž vybudovaný kamenný sklep o výměře 8 m², ideální pro skladování potravin nebo vína, což je skvělý bonus pro každého, kdo ocení tradiční venkovský styl.

Nemovitost je ihned volná a nabízí široké možnosti využití – od rekreační chalupy po trvalé bydlení s možností rekonstrukce a rozšíření. Obec Březina leží v malebné krajině Vysočiny, obklopená přírodou a klidným prostředím, přitom v dobré dostupnosti k obcím s veškerou občanskou vybaveností.

Vřele doporučujeme prohlídku této jedinečné nemovitosti. Možnost financování hypotékou nebo stavebním spořením, s čímž Vám rádi pomůžeme.

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Hořepník, Březina
ID
4984
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
210 m2
Plocha nemovitosti
373 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Autobus
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adam Chlubný

Adam Chlubný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hořepníku.

Podobné nabídky