Pronájem bytu 3+1, Poděbrady, Dr. Beneše, 76 m2

Dr. Beneše, Poděbrady


18 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem 18000,-+ Poplatky včetně elektřiny 5700,-Kč+ Vratná kauce 36000,-+ Poplatek RK)


Regionální dodavatelé v Poděbradech

Popis

Rezervace!
Dobrý den,
dovolte abych Vám nabídla velmi pěkný byt po částečné rekonstrukci v Poděbradech.
Byt se nachází v 2.patře bez výtahu a nabízí se bez vybavení.
Dispozice: vstupní prostorná chodba, kde si pohodlně odložíte ošacení a obuv, zde je samostatná toaleta a také vstup na balkón, dále opravdu velký obývací pokoj propojen křídlovými dveřmi do dalšího prostorného pokoje, kterým může být třeba ložnice a odtud se dostanete do koupelny s vanou a umyvadlem a také je tu vlastní plynový kotel, kterým si sami regulujete topení a teplou vodu- spotřeba je tedy čistě na Vás. Dále je kuchyně s pěknou kuch.linkou vybavenou troubou, sporákem a digestoří, navíc je hned vedle linky praktická komora, dále je tu další menší pokoj.
Celý byt byl před 2 lety zrekonstruován, včetně koupelny a kuchyně, všude jsou nové štuky a vymalováno. Je vzdušný a světlý.
Za domem na zabezpečeném dvoře je možné přikoupit vyhrazené parkovací stání za 1000,-Kč měsíčně. Ve sklepě je praktická kolárna, kterou můžete také využít.
Celý dům byl zrekonstruován cca před 10 lety. Navíc se nachází hned u Kolonády, máte tedy vše hned po ruce a jste stále v centru dění.
Lázeňské město Poděbrady nabízí veškerou občanskou vybavenost a bohaté kulturní i sportovní vyžití.
Pro více informací, či prohlídku mě prosím kontaktujte:)

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem 18000,-+ Poplatky včetně elektřiny 5700,-Kč+ Vratná kauce 36000,-+ Poplatek RK
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Dr. Beneše, Poděbrady
ID
919056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
78 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Barbora Bilinová

Barbora Bilinová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Poděbradech.

Podobné nabídky