Prodej vícegeneračního domu, Čerčany, Slunečná, 358 m2

Slunečná, Čerčany


24 871 200 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 118 529 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Čerčanech

Popis

Tento důmyslně řešený vícegenerační dům nabízí rozlehlé obytné prostory, moderní vybavení a flexibilní dispozici je ideální pro početnou rodinu nebo pro ty, kteří chtějí mít své příbuzné pohromadě pod jednou střechou.

Měsíční náklady: elektřina - 3.000,- Kč, voda - 500,- Kč
Roční náklady: odpad - 2.880 Kč, čistička vody - 3.000 Kč, revize komínu - 1.000 Kč, údržba tepelného čerpadla - 1.500 Kč

Celkové nízké náklady díky vytápění tepelným čerpadlem, fotovoltaice s bateriemi a zálohou pro případ výpadku el.E. Pitná voda z vodovodu v kombinaci s vlastní studnou je také příjemným bonusem.

Dvě bytové jednotky včetně vybavení:
2kk - pračka, lednice s mrazákem, trouba s indukční varnou deskou, myčka nádobí, mikrovlnka, TV
6kk+G - 2 pračky, sušička, americká lednice s mrazákem a výrobníkem ledu, samostatný pultový mrazák, mikrovlnka, trouba, indukční deska, myčka nádobí, TV.
Změkčovač vody se 7mi stupňovou reverzní osmózu s mineralizací a UV lampou (rozvedeny do obou bytových jednotek).

Dům se může pochlubit dostatečně rozlehlou zahradou, která může obsáhnout různé venkovní aktivity nebo setkání s přáteli. Nachází se v klidné čtvrti, ale zároveň má i poměrně vhodnou polohu k občanskému vybavení, které Čerčany nabízejí. Poskytuje snadný přístup k místní občanské vybavenosti a zajímavostem. Obchody, restaurace a venkovní rekreační zařízení jsou vzdáleny jen kousek autem a poskytují nekonečné možnosti zábavy. Díky pohodlnému přístupu k hlavním silničním tahům a veřejné dopravě je dojíždění do okolních oblastí hračkou.

Nenechte si ujít příležitost vytvořit si z tohoto komfortního a prostorného dvougeneračního domu svůj nový domov. Zjistěte více informací nebo si rovnou naplánujte prohlídku a zjistěte jaké výhody můžete získat díky bydlení v Čerčanech!

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace vyplňte prosím poptávkový formulář a my se vám ozveme.

Cena
24 871 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Slunečná, Čerčany
ID
0003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
358 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
239 m2
Plocha nemovitosti
979 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Převod do OV
Nízkoenergetický

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

occollo Estate

occollo Estate

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Čerčanech.

Podobné nabídky