Prodej rodinného domu, Březolupy, 205 m2 (ID: 1584065)

Březolupy


6 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 407 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Březolupech

Popis

S radostí vám nabízíme k prodeji hezký, starší, samostatně stojící dům 5+1 s velkou zahradou, garáží a dvorem, který se nachází v obci Březolupy, okr. Uherské Hradiště.

Dům prošel v minulosti částečnou rekonstrukcí (fasáda, okna, kuchyňská linka, nová výmalba interiéru). Stávající stav je jinak v původním, ale udržovaném stavu. Tím se zde otvírá prostor pro kreativitu nového majitele, kdy si může dotvořit své obydlí dle vlastní fantazie a možností.

K domu náleží také dvůr s hospodářskými budovami a dílnami, a před domem je velká předzahrádka s příjezdovou cestou až k domu. Navíc je před domem dostatek místa pro parkování a prostor pro manipulaci.
Druhou stranu pozemku tvoří krásná zahrada, která skýtá spoustu příjemných zákoutí a míst k různému využití. Pro kutily, kreativce a milovníky romantiky jako stvořené.

Nemovitost se nachází na kraji obce s výbornou orientací, což nabízí pro nové majitele velmi atraktivní adresu. Obec Březolupy leží na důležité spojnici měst Zlín a Uherské Hradiště, nedaleko jsou pak i další větší města Napajedla, Otrokovice a Uherský Brod. Poloha obce je proto výhodná z důvodu dopravní dostupnosti při dojíždění do zaměstnání, ale i nemocnic, úřadů, škol vyšších stupňů a kulturních zařízení. V obci je velmi dobrá občanská vybavenost a infrastruktura, která podtrhuje atraktivitu tohoto místa a nabízí tak možnost nadstandardního bydlení i náročnějším klientům.

Na koupi je možné využít i financování hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Podrobnější informace k nemovitosti i možnostem financování vám sdělí makléřka na prohlídce, kterou vřele doporučuje. Cena je uvedena včetně všech poplatků, právního servisu i provize RK. Energetický štítek bude dodán při předání nemovitosti, proto je uvedena prozatím tř. G.

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Březolupy
ID
2024058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
205 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Konvalinková

Michaela Konvalinková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březolupech.

Podobné nabídky