Prodej rodinného domu, Horská Kvilda, 580 m2

Horská Kvilda


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(k doptání v RK)


Regionální dodavatelé v Horské Kvildě

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

„V ráji šumavském“ je název románu spisovatele Karla Klostremanna, jehož děj začíná na Horské Kvildě. A právě zde, na Horské Kvildě si nyní můžete pořídit svůj vlastní šumavský ráj. Obec Horská Kvilda má pouze 67 obyvatel ve 38 domech a šance, že se zde některý z nich prodává, je jen jednou za uherský rok.
Vysoko položená oblast šumavských Plání (přes 1000 m n. m. ) je charakteristická přísně chráněnou květenou i faunou. Nádherná krajina s blízkou Jezerní slatí je jednou z nejkrásnějších na Šumavě. Specifické jsou i atmosférické podmínky Horské Kvildy a jejího okolí, díky vysoké poloze mnoho kvalitního sněhu déle než na jiných místech Šumavy. Na podzim i v zimě krásné slunečné dny, kdy v nižších polohách je mlha. Ráj pro vyznavače „bílé stopy“ jsou na dosah nejkrásnější trasy centrální Šumavy. Na jaře, v létě i na podzim stále se měnící barevná scenerie panenské přírody. Vysoko položená horská pláň s roztroušenou původní i novou - stylovou, typicky šumavskou zástavbou. To je Horská Kvilda – krajina tak krásná, až se tají dech…
Pozemek o velikosti 2.395 m².
Dům se zastavěnou plochou 397 m² je obklopen vlastním pozemkem a ze dvou stran šumavským lesem. Má dobrou přístupnost autem a to i v zimním období. Dle projektu od významného architekta zde před 25 lety vyrostla stavba s typickými šumavskými znaky a to do tvaru písmene „L“. V jednom křídle se nachází hospodářská část po chov zvířat, druhá část je určena pro bydlení. Dům je částečně podsklepen původním sklepem. V 1. NP se nachází celkem čtyři pokoje, kuchyň, koupelna, samostatné WC a vstupní hala s dřevěným schodištěm. V patře jsou čtyři ložnice, koupelna s vanou a šatna.
Inženýrské sítě: voda je čerpána z vlastní studny, odkanalizování je do obecní kanalizace, elektřina 230/400 V a topení zajišťuje zplyňovací kotel na tuhá paliva.
Cena k doptání v realitní kanceláři.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k doptání v RK
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Horská Kvilda
ID
2024014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
580 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
397 m2
Plocha nemovitosti
2395 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Vrhel

Radek Vrhel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horské Kvildě.

Podobné nabídky