Prodej rodinného domu, Dobrovice, 9. května, 260 m2

9. května, Dobrovice


6 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 024 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dobrovici

Popis

Nabízíme vám na prodej rodinný dům v obci Dobrovice. Toto město leží jen 7km od Mladé Boleslavi.

Na pozemcích jsou umístěny 2 nemovitosti. V levé části je budova sloužící jako prostorná garáž a dílna, napravo je obytný dům.
Dům nabízí široké uplatnění, ať už k vlastnímu bydlení či podnikání.

Dům má dispozice 4+kk, resp. 5+kk. V suterénu jsou další prostory vhodné na podnikání a za nimi je ještě další místnost k užívání, např. jako kancelář s vlastním vchodem. Lepší přehled o místnostech získáte z přiloženého půdorysu. Prostory k bydlení jsou v přízemí a v patře domu.
Dům je zděný. Okna jsou dřevěná špaletová, podlaha v obytných částech: parkety; prkna, zbytek domu dlažba. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje bojler. Vaření je na elektrickém sporáku. Dům je napojen na vodovod a kanalizaci.

Udržovaná zahrada má bazén, skleník a saunu (původní technologie). V mezipatře domu je pak také vchod na rozlehlou terasu, která je umístěna do vnitrobloku.

Vjezd na pozemek je vraty na elektrický pohon. Jedeno parkovací stání je na zahradě, další je pak možné v přiléhající garáži. Za garáží je pak další místnost vhodná jako dílna nebo skladovací prostor, další prostory pod garáží jsou přístupné ze zahrady. Pro kutili a truhláře je pak vhodný i další úložný prostor na půdě této stavby.

Je již na novém majiteli, jak celou nemovitost využije, je zde totiž velký potenciál nejen pro klidné bydlení, ale i pro vytvoření zázemí pro vaše podnikání.
Dům je k okamžitému bydlení, nicméně doporučujeme počítat s rekonstrukcí.
Dobrovice nabízí skvělou občanskou vybavenost: obchody, pošta, školy, školky, koupaliště, zdravotní středisko, lékárna, a další.
Skvělá dopravní dostupnost do Mladé Boleslavi a na D10.

Ačkoliv dům stojí na jedné z hlavních ulic, zahrada a terasa nabízejí majitelům klid a soukromí.
V okolí nádherná příroda, lesy, louky. Ideální nemovitost pro milovníky procházek a klidu.
Nenechte si ujít tuto nemovitost a zavolejte si pro více informací nebo termín prohlídky. Do domu můžete nahlédnout již teď pomocí video prohlídky a virtuální prohlídky, které jsou součástí tohoto inzerátu.
Půdorysy naleznete ve fotogalerii. Další podklady vám rádi předáme na prohlídce.

Samozřejmostí je profesionální kompletní realitní a právní servis. Nemovitost lze financovat z hypotečního úvěru, s jehož zajištěním Vám rádi pomůžeme.

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
9. května, Dobrovice
ID
0147
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
414 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jana Reich

Mgr. Jana Reich

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobrovici.

Podobné nabídky