Pronájem rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Vobrubova, 230 m2

Vobrubova, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9


52 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie se převádí na nájemce, kauce 2 nájmy, provize)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu, slunný a energeticky úsporný, koncový, ŘRD 6+1 s vytápěnou garáží, krbem a vytápěnou zimní zahradou na prostorném pozemku v Újezdě nad Lesy. Vhodné jak pro rodinu, tak i pro menší firmu jako svoje sídlo, popř. i pro své zaměstnance, cca pro 9 osob. Výhodou množství parkovacích míst na pozemku i další 4 na ulici. Patrový mezonetový dům ve slepé ulici v klidné lokalitě nové zástavby. Zas. plocha 130 m2, pozemek 558 m2, kompletně oplocen, živý plot zabezpečuje naprosté soukromí. K dispozici je vytápěná garáž s dálkovým ovládáním garážových vrat s úložným patrem a s bočními prosklenými dveřmi do oplocené zahrady opatřenými průlezem pro větší plemeno psa nebo kočky. Pojezdová vrata na pozemek i na oplocenou zahradu, kde jsou další 3 parkovací místa. Dům nabízí čtyři prostorné samostatné ložnice v prvním patře, dvě ložnice disponují uzavřenými šatnami, další dvě ložnice mají dostatek vestavných prostor i šatní skříně, prostornou a plně vybavenou koupelnu s velkou vanou, závěsným WC (Geberit), velkým dvouumyvadlem (Laufen) a velkým zrcadlem a další samostatnou, plně vybavenou šatnou na chodbě. V přízemí je prostorný obývací pokoj s krbem s žulovým obložením, s jídelnou, cca 50 m2. Nádherná vytápěná zimní zahrada s posezením a vstupem na zastřešenou terasu s posezením a udržovanou zahradou se zahradním domkem. Prostorná kuchyně s jídelnou a s jídelním stolem, s nadstandardní kuchyňskou linkou na zakázku z dubového masivu v rustikálním stylu s vestavnými spotřebiči a dvěma lednicemi s mrazáky, včetně atypického sporáku (90 cm) s litinovou grilovací plotýnkou a elektrickou troubou. Součástí kuchyňské linky je i stylový barový pult s žulovou deskou. V přízemí je také vstupní hala s vestavnou šatní skříní, další samostatné WC se závěsným WC (Geberit) s umyvadlem a přípojkou na pračku.
Dům je vytápěn novým úsporným kombinovaným kondenzačním plynovým kotlem (výrazná úspora plynu – 40%). Dům má i výkonný krb pro případný alternativní zdroj vytápění celého domu .
Na zahradě je instalována i solární sprcha, která je v případě parných letních měsíců příjemná k osvěžení. Okrasná zahrada s venkovní zastřešenou pergolou jejíž součástí je kvalitní, velký zahradní gril s litinovým roštem na PB atd. Dům je vybaven dřevěnými Eurookny s bezpečnostními předokenními žaluziemi, které taktéž v zimních měsících zabraňují úniku tepla.
Dům má TV anténu, satelit, kabelové rozvody telefonu a posílený internet – HD Zlatý s O2 TV.
Dům je celý zařízen, vyjma všech lůžek v ložnicích. Výborná dopravní dostupnost do centra, vlak Klánovice – Masarykovo nádraží nebo bus na Metro B – Černý most. Veškerá občanská vybavenost v místě – školy, školky, obchody, nákupní centrum Černý most, Lidl, restaurace, banka Česká spořitelna. Dostatek zeleně, Klánovický les, cyklostezky, koupaliště Klánovice cca 2,5 km. Orientace domu V,J,Z. Prohlídky po dohodě se současným nájemcem již nyní.
Předpokládaný termín pronájmu domu je cca k 15.12.24. Doporučujeme!

Cena
52 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie se převádí na nájemce, kauce 2 nájmy, provize
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Vobrubova, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
ID
918992
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
558 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lenka Krsková

Ing. Lenka Krsková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky