Pronájem bytu 1+1, Praha - Vršovice, Litevská, 47 m2

Litevská, Praha - Vršovice, Praha 10


21 200 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2 800,- Kč/os + elektřina + kauce 48 000,- Kč + provize RK 24 000,- Kč)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu světlý byt 1+1 o ploše 45 m², který se nachází ve 2. patře zrekonstruovaného domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je vybaven novou kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Okna jsou plastová, podlahy pokrývá kvalitní vinyl a keramická dlažba, vytápění je zajištěno dálkově. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a otopným žebříkem, WC je samostatné. K dispozici je také praktická komora s přípojkou na pračku nebo sušičku (ty nejsou součástí vybavení). V předsíni jsou dvě prostorné vestavěné skříně. Podlahová plocha bytu 45 m2 + 2 m2 sklep. Byt je dispozičně velmi dobře řešen: dvě neprůchozí místnosti – obytná kuchyň s francouzským oknem a ložnice, obě orientované na východ s výhledem na Kubánské náměstí, kde se pravidelně konají oblíbené farmářské trhy.
Elektřina se převádí na nájemníka. Kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů.

Lokalita je velmi vyhledávaná pro svou zeleň a kompletní občanskou vybavenost. V blízkosti najdete plavecký bazén, nákupní centrum Eden a další služby. Výborná dopravní dostupnost do centra je zajištěna tramvajemi a autobusy s návazností na metro.
Ideální místo pro komfortní bydlení v příjemném prostředí s výbornou dostupností všeho potřebného.

Cena
21 200 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2 800,- Kč/os + elektřina + kauce 48 000,- Kč + provize RK 24 000,- Kč
Náklady na bydlení
1 634
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Litevská, Praha - Vršovice, Praha 10
ID
16788
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Iveta Myslivečková

Ing. Iveta Myslivečková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Praze 10.

Podobné nabídky